Το WhatsApp αυξάνει το όριο χαρακτήρων για το θέμα και την περιγραφή της ομάδας: Μάθετε περισσότερα

Το WhatsApp αυξάνει το όριο χαρακτήρων για το θέμα και την περιγραφή της ομάδας: Μάθετε περισσότερα

Januar 31, 2023 0 Von admin

Ενημέρωση WhatsApp: Η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων WhatsApp που ανήκει στη Meta φέρεται να δημοσιεύει μεγαλύτερα θέματα και περιγραφές ομάδας, καθιστώντας ευκολότερη την καλύτερη περιγραφή των ομάδων.

„Μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης WhatsApp beta για Android 2.23.3.9, ανακαλύψαμε ορισμένες αλλαγές ειδικά για το θέμα και την περιγραφή της ομάδας που στοχεύουν στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τις ομάδες WhatsApp“, ανέφερε ο WABetaInfo, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί το WhatsApp.

Σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποιήθηκε από το WABetaInfo, οι αλλαγές αφορούν τον αριθμό των χαρακτήρων που μπορείτε να πληκτρολογήσετε κατά την εισαγωγή του θέματος και της περιγραφής της ομάδας. Το θέμα της ομάδας έχει αυξηθεί από 25 χαρακτήρες σε 100 χαρακτήρες.

Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές ομάδων να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία όταν ονομάζουν τις ομάδες τους, διευκολύνοντας τον εντοπισμό του σκοπού της ομάδας. Επιπλέον, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Meta αυξάνει την περιγραφή της ομάδας από 512 χαρακτήρες σε 2048 χαρακτήρες.

Αυτή η ενημέρωση παρέχει περισσότερο χώρο στους διαχειριστές ομάδων για να προσθέσουν σημαντικές λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, καθιστώντας ευκολότερο για όλους τους συμμετέχοντες της ομάδας να κατανοήσουν τον σκοπό της ομάδας, ιδίως όταν είναι συνδεδεμένη με μια κοινότητα, αναφέρει η αναφορά.

Η δυνατότητα επιλογής μεγαλύτερου θέματος και περιγραφής ομάδας είναι διαθέσιμη για άτομα που εγκαθιστούν την πιο πρόσφατη ενημέρωση WhatsApp beta για Android από το Play Store και αναμένεται να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες σύντομα.

Εν τω μεταξύ, το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν σε μηνύματα εντός της ομάδας ανακοινώσεων στο iOS. Σύμφωνα με μια αναφορά του WABetaInfo, η πλατφόρμα σχεδιάζει να εργαστεί σε ένα banner εντός εφαρμογής για να ειδοποιεί τους χρήστες όταν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση που φέρνει αντιδράσεις μηνυμάτων εντός της ομάδας ανακοινώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή τους από το App Store ή την εφαρμογή TestFlight για πρόσβαση στην επερχόμενη λειτουργία. Επιπλέον, η αναφορά υποδηλώνει ότι από τώρα αυτή η επερχόμενη λειτουργία είναι υπό ανάπτυξη και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον στην εφαρμογή iOS.

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Τεχνικά Νέα εδώ