Το WSC και η ISSA International σχηματίζουν μια Στρατηγική Συμμαχία για να φέρουν περισσότερες γυναίκες και κορίτσια στον κυβερνοχώρο και την τεχνολογία

Το WSC και η ISSA International σχηματίζουν μια Στρατηγική Συμμαχία για να φέρουν περισσότερες γυναίκες και κορίτσια στον κυβερνοχώρο και την τεχνολογία

März 17, 2023 0 Von admin

Η Women’s Society of Cyberjutsu (WSC) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα στρατηγική συμμαχία με την ISSA International, η οποία θα παρέχει μειωμένη συμμετοχή σε νέα και υπάρχοντα μέλη σε κάθε οργανισμό. Μέσω αυτής της συμμαχίας, τα νέα μέλη το 2021 θα μπορούν να ενταχθούν στο WSC και στο ISSA στην τιμή των 100 $ (50 $ για κάθε οργανισμό) + τέλη κεφαλαίου όπου υπάρχουν. Τα τρέχοντα μέλη και των δύο οργανισμών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά και να συμμετάσχουν με $50.

«Η κοινότητά μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας χρειάζεται περισσότερη ποικιλομορφία σε αυτήν! Η ISSA είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Women’s Society of Cyberjutsu για να βοηθήσει στην ενθάρρυνση, την έμπνευση, την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών σε προγράμματα στον κυβερνοχώρο», δηλώνει η Candy Alexander, Πρόεδρος της ISSA International.

«Η συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες κυβερνοασφάλειας στον κόσμο είχε νόημα. Και οι δύο οργανισμοί παρέχουν μια ποικιλία πλεονεκτημάτων που περιλαμβάνουν κατάρτιση, εκπαίδευση και άλλα. Δίνοντας στα μέλη μας πρόσβαση σε αυτά τα προνόμια, θα τα βοηθήσουμε να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους και αντίστροφα», δήλωσε η Mari Galloway, Διευθύνουσα Σύμβουλος και μέλος του Ιδρυτικού Συμβουλίου της WSC.

Ο Galloway πρόσθεσε, «Όχι μόνο τα μέλη μας θα έχουν πρόσβαση σε αυτά τα προνόμια, αλλά θα μπορούν να αναπτύξουν την κοινότητά τους και να δικτυωθούν με τόσους περισσότερους επαγγελματίες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας που ενισχύουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρέχουμε αυτή την ευκαιρία στα μέλη μας».

Και οι δύο οργανισμοί προσφέρουν ποικίλα οφέλη στα μέλη τους από εκπτώσεις σε εκπαίδευση και εκδηλώσεις και εκπτωτικά κουπόνια πιστοποίησης έως πρόσβαση σε πόρους και εκδηλώσεις μόνο για μέλη και αποκλειστικές ευκαιρίες εθελοντισμού και ηγεσίας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη συμμαχία και πώς να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε https://womenscyberjutsu.org/page/Join