Φουσκωτά καγιάκ με μοτέρ

Φουσκωτά καγιάκ με μοτέρ

Januar 3, 2023 0 Von admin
Αποκάλυψη: Αποζημιώνομαι για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω ορισμένων συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. Κάντε κλικ για λεπτομέρειες.

Είτε θέλετε να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε στο καγιάκ σας, να καλύψετε περισσότερο έδαφος όταν ψαρεύετε ή να χρειάζεστε ένα μηχανοκίνητο καγιάκ λόγω σωματικής αναπηρίας, είστε τυχεροί! Αν και λίγοι κατασκευαστές προσφέρουν μια φουσκωτή βάση κινητήρα καγιάκ, υπάρχουν επιλογές για εγκατάσταση.

Τα καλύτερα κιτ τοποθέτησης κινητήρα είναι αυτά που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ειδικά από τον κατασκευαστή του σκάφους. Αυτό προσφέρει ένα επίπεδο ασφάλειας που δεν είναι διαθέσιμο με βάση στήριξης κινητήρα μετά την αγορά ή έργο DIY, επομένως θα εμμείνω στις επιλογές του κατασκευαστή για λόγους ασφαλείας.

Το Sea Eagle διαθέτει τα καλύτερα φουσκωτά καγιάκ με επιλογές στήριξης κινητήρα συρτή και μια επιλογή για εγκατάσταση κινητήρα αερίου 6 ίππων σε crossover καγιάκ.

Ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές για να δούμε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Φουσκωτά καγιάκ με μοτέρ συρτή

Ένας ηλεκτρικός κινητήρας σε ένα καγιάκ μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πολύ διασκεδαστικό, ειδικά αν πρόκειται να καλύψετε πολλή περιοχή.

Τα καγιάκ Sea Eagle FastTrack και Explorer είναι οι δύο κορυφαίες σειρές καγιάκ με βάσεις κινητήρα συρτής.

Ο Θαλασσαετός βάση κινητήρα καγιάκ είναι μια ελαφριά, ανθεκτική στη διάβρωση σανίδα αλουμινίου με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα που δένει εύκολα στο πίσω μέρος των καγιάκ FastTrack και Explorer. Η μέγιστη χωρητικότητά του είναι ένας ηλεκτροκινητήρας ώσης 34 lb με βάρος κινητήρα 15 λίβρες.

Στήριγμα κινητήρα Sea Eagle (Αριθμός είδους: MMKAYAK) τοποθετημένο σε φουσκωτό καγιάκ
Στήριγμα κινητήρα Sea Eagle τοποθετημένο σε φουσκωτό καγιάκ Sea Eagle FastTrack.

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει την εγκατάσταση της βάσης κινητήρα σε ένα φουσκωτό καγιάκ FastTrack 385 ποδιών.

Ηλεκτρικοί κινητήρες για καγιάκ Sea Eagle FastTrack και Explorer

Μόλις εγκαταστήσετε τη βάση κινητήρα στο καγιάκ σας, η τοποθέτηση ενός από τους τρεις προτεινόμενους ηλεκτροκινητήρες είναι απλή. Θα συνιστούσα επίσης το Minn Kota Trolling Motor Power Center. Ταιριάζει σε μπαταρίες μεγέθους 24 και 27 και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στους εξωτερικούς ακροδέκτες της μπαταρίας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κουτί για να έχετε άμεση πρόσβαση στην μπαταρία.

 1. Ηλεκτρικός κινητήρας Watersnake Venom SX 34lb Thrust για το γλυκό και το αλμυρό νερό
 2. Ηλεκτρικός κινητήρας Watersnake Asp T24 για το γλυκό και το αλμυρό νερό
 3. Από το Kota Endura 30 για το γλυκό νερό
Ηλεκτρικός κινητήρας Watersnake Venom SX 34lb Thrust για φουσκωτά καγιάκ Sea Eagle (φρέσκο ​​και αλμυρό νερό) Αριθμός είδους: WSVENOM34.
1. Ηλεκτρικός κινητήρας Watersnake Venom SX 34lb Thrust για φρέσκο ​​και αλμυρό νερό
Ηλεκτρικός κινητήρας ώθησης Watersnake Asp T24 24 lb για φουσκωτά καγιάκ Sea Eagle (φρέσκο ​​και αλμυρό νερό) Αριθμός είδους: WSASPT24.
2. Ηλεκτρικός κινητήρας Watersnake Asp T24 για φρέσκο ​​και αλμυρό νερό
Ηλεκτρικός κινητήρας Minn Kota Endura 30 lb Thrust για φουσκωτά καγιάκ Sea Eagle (γλυκού νερού) Αριθμός είδους: MKENDURA30.
3. Από το Kota Endura 30 για το γλυκό νερό

Φουσκωτό καγιάκ Sea Eagle FastTrack με μοτέρ

Ψαράς σε μια λίμνη σε φουσκωτό καγιάκ Sea Eagle 385fta FastTrack Angler με ηλεκτρικό κινητήρα.
Sea Eagle 385fta FastTrack Angler Pro Motor Fishing Rig Kayak με βάση μοτέρ πρύμνης και μοτέρ συρτής.

Η σειρά φουσκωτών καγιάκ Sea Eagle FastTrack είναι γρήγορα, ελαφριά, απίστευτα σταθερά και εξαιρετικά ανθεκτικά. Τα χαρακτηριστικά παρέχουν μια ταχύτερη, πιο ομαλή εμπειρία κωπηλασίας με απαράμιλλη παρακολούθηση και μεγαλύτερη ολίσθηση σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών ανοιχτού νερού, συμπεριλαμβανομένων των κυμάτων, των ρευμάτων και του ανέμου.

Τα φουσκωτά καγιάκ Sea Eagle FastTrack χρησιμοποιούνται καλύτερα για:

 • Flatwater Lakes
 • Bays
 • έλη
 • Ήρεμα Ποτάμια
 • Λευκό νερό μέχρι ορμητικά νερά κατηγορίας II
 • Αλιεία
 • Κατασκήνωση

Το Sea Eagle FastTrack έχει σχεδιαστεί για ταχύτητες έως και κατηγορίας II. Εάν κάποια στιγμή νομίζετε ότι θα θέλατε να βγάλετε το μοτέρ συρτή και να εξερευνήσετε κάποια ορμητικά σημεία. Θα θελήσετε να επενδύσετε σε ένα καγιάκ Sea Eagle Explorer με βάση κινητήρα.

Υπάρχουν τρία μοντέλα για να διαλέξετε. Το καλύτερο για εσάς θα εξαρτηθεί από το πόσα άτομα σκοπεύετε να καθίσετε και αν θέλετε ένα καγιάκ για ψάρεμα. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στις τρεις επιλογές.

Sea Eagle 385ft FastTrack – Πακέτο Pro Motor Kayak

Πακέτο κινητήρα Sea Eagle 385ft FastTrack Φουσκωτό Kayak Tandem Pro, 385FTK_PM.

Το πακέτο 12 ποδών 6 ιντσών FastTrack Pro Motor Kayak 385 ποδιών (Αριθμός μοντέλου 385FTK_PM) είναι ο καλύτερος τρόπος εάν θέλετε ένα φουσκωτό καγιάκ για 1 άτομο ή σε συνδυασμό που θα καλύπτει πολύ νερό χωρίς να καταπονεθείτε.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle 385fta FastTrack Angler – Pro Motor Fishing Rig Kayak Package

Sea Eagle 385fta FastTrack Angler Inflatable Kayak Swivel Seat Pro Motor Fishing Rig Package, Model 385FTAK_PMFR.

Το 12 ft. 6 in. 385fta FastTrack Angler Pro Motor Fishing Rig Kayak Package (Αριθμός μοντέλου 385FTAK_PMFR) είναι μια αληθινή μηχανή ψαρέματος που μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να χωράει έναν ή δύο ψαράδες. Καλύψτε περισσότερο νερό ή κάντε αγώνα μέχρι το αγαπημένο σας σημείο ψαρέματος με το παρεχόμενο μοτέρ καγιάκ Watersnake Asp T24.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle 465ft FastTrack – Πακέτο Pro Motor Kayak

Sea Eagle 465ft FastTrack Φουσκωτό Καγιάκ 2-Person Pro Πακέτο κινητήρα, Μοντέλο 465FTK_PM.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε στο νερό με ταχύτητα, στυλ και άνεση με το πακέτο 15 ποδών 3 in. 465ft FastTrack Pro Motor Kayak (Αριθμός μοντέλου 465FTK_PM). Με αυτό το πακέτο καγιάκ, θα έχετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Κάντε κουπί όποτε θέλετε ή συνδέστε τον ηλεκτροκινητήρα και κλείστε το με φερμουάρ.

Αυτό το καγιάκ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και τον σκύλο της οικογένειας. Απλώς προσθέστε ένα επιπλέον κάθισμα για να το κάνετε καγιάκ 3 ατόμων. Μπορεί να θέλετε ένα επιπλέον κουπί και για αυτό το τρίτο άτομο.

Χαρακτηριστικά:

Φουσκωτό καγιάκ Sea Eagle Explorer με μοτέρ

Ένας ψαράς σε ένα φουσκωτό καγιάκ Sea Eagle 350fx Fishing Explorer που επιδεικνύει τα αλιεύματά του πριν τα αφήσει πίσω στη λίμνη.
Το πακέτο Sea Eagle 350fx Fishing Explorer Swivel Seat Fishing Rig Kayak με βάση μοτέρ πρύμνης και πρόσθετο κινητήρα συρτής.

Η σειρά φουσκωτών καγιάκ Sea Eagle Explorer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιηγήσεις σε επίπεδο νερό, σε λευκά νερά, σερφ στον ωκεανό, ψάρεμα, κάμπινγκ και πολλά άλλα. Τρία από τα μοντέλα της σειράς μπορούν να εξοπλιστούν με βάση κινητήρα και κινητήρα συρτή. Η στιβαρή ευελιξία του το καθιστά την τέλεια επιλογή για παντού καγιάκ.

Τα φουσκωτά καγιάκ Sea Eagle Explorer χρησιμοποιούνται καλύτερα για:

 • ωκεανός
 • Ποτάμια Whitewater
 • Αλιεία
 • Bays
 • Λίμνες
 • Flatwater Rivers
 • Κατασκήνωση

Εάν σχεδιάζετε κυρίως να χρησιμοποιήσετε το καγιάκ σας σε επίπεδο νερό, ένα από τα πακέτα μηχανών καγιάκ FastTrack θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Αν σκοπεύετε να βγάλετε το μοτέρ και να κάνετε μια περιπέτεια στο λευκό νερό πάνω από τα ορμητικά νερά Κατηγορίας II, παραμείνετε με έναν Sea Eagle Explorer.

Ποιο πακέτο μοτέρ καγιάκ Sea Eagle Explorer ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το στυλ σας για βαρκάδα; Ας συγκρίνουμε τις ανέσεις τους.

Sea Eagle 350fx Fishing Explorer – Πακέτο καγιάκ για ψάρεμα με περιστρεφόμενο κάθισμα

Sea Eagle 350fx Fishing Explorer Πακέτο φουσκωτό καγιάκ με περιστρεφόμενο κάθισμα ψαρέματος, αριθμός μοντέλου 350FXK_FR.

Με το πακέτο 350fx Swivel Seat Fishing Rig Kayak (Αριθμός μοντέλου 350FXK_FR), θα καθίσετε ψηλότερα και θα έχετε το πλεονέκτημα ενός καθίσματος που περιστρέφεται 360 μοίρες. Αυτό θα σας προσφέρει τις καλύτερες γωνίες και ύψος για την προσγείωση αυτού του βραβείου αλιευμάτων ανεξάρτητα από το στυλ ψαρέματος που προτιμάτε.

Αν και το 350fx Fishing Explorer μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τη βάση κινητήρα Sea Eagle, δεν υπάρχει τρέχον πακέτο έκπτωσης που να διαθέτει τη βάση και τον κινητήρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε το Βάση κινητήρα καγιάκ και ηλεκτρικός κινητήρας χωριστά.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle 380x Explorer – Πακέτο Pro Motor Kayak

Πακέτο κινητήρα Sea Eagle 380X Explorer Inflatable Kayak Pro, αριθμός μοντέλου 380XK_PM.

Το πακέτο 380x Explorer Pro Motor Kayak (Αριθμός μοντέλου 380XK_PM) έρχεται με δύο ψηλά καθίσματα πλάτης για μεγαλύτερη στήριξη πλάτης, δύο τεσσάρων τμημάτων, υψηλής απόδοσης, βάση κινητήρα, τον ηλεκτροκινητήρα Watersnake Asp T24 24 λιβρών ώσης για φρέσκο ​​και αλμυρό νερό, και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Είτε θέλετε να πάρετε το φουσκωτό καγιάκ 2 ατόμων για άσκηση ή ένα χαλαρωτικό ταξίδι σε επίπεδο νερό, αυτό το πακέτο σας καλύπτει.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle 420x Explorer – Πακέτο Pro Motor Kayak

Sea Eagle 420X Explorer Φουσκωτό Καγιάκ, Αριθμός Μοντέλου 420XK_PM.

Εάν θέλετε να καλύψετε πολύ νερό και δεν θέλετε να υπερβάλλετε τον εαυτό σας, το πακέτο 420x Explorer Pro Motor Kayak (Αριθμός μοντέλου 420XK_PM) είναι ο καλύτερος τρόπος.

Αυτό το πακέτο καγιάκ προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων… κουπί για άσκηση και διασκέδαση ή συνδέστε τη βάση του κινητήρα και τον κινητήρα συρτή και το φερμουάρ μαζί με στυλ και άνεση.

Το μπόνους του 420x Explorer είναι ο επιπλέον χώρος και το πλεονέκτημα της δυνατότητας προσθήκης τρίτης θέσης, καθιστώντας το καγιάκ 3 ατόμων.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle Paddleski με επιλογές βάσης κινητήρα

Δύο άτομα σε ένα φουσκωτό Tandem Catamaran-Kayak-Boat Sea Eagle 437ps PaddleSki με εξωλέμβιο κινητήρα Honda.
The Sea Eagle 437ps PaddleSki Motor Package Honda με εξωλέμβιο κινητήρα Honda 5S.

Το Sea Eagle 437ps PaddleSki είναι ένα υβριδικό φουσκωτό σκάφος που προσφέρει εκπληκτική ευελιξία! Αυτό το μοναδικό crossover ανάμεσα σε ένα φουσκωτό καγιάκ, ένα φουσκωτό καταμαράν και ένα μηχανοκίνητο σκάφος περιλαμβάνει τα καλύτερα από κάθε σκάφος σε ένα πακέτο all-in-one που είναι εξαιρετικά σταθερό, γρήγορο, άκαμπτο και στιβαρό.

Η σχεδίαση της γάστρας του καταμαράν του PaddleSki διαθέτει δύο φουσκωτούς σωλήνες σε μεγάλες αποστάσεις που του επιτρέπουν να γλιστράει μέσα στο νερό με ελάχιστη αντίσταση, παρέχοντας επίσης μια συμπαγή καλά ισορροπημένη γάστρα.

Στην πρύμνη υπάρχει ένας τραβέρσα που δέχεται έως και 6 hp αέριο με άξονα 15″ ή έως 70 lb ωστικό ηλεκτροκινητήρα με ελάχιστο άξονα 30″.

Το Sea Eagle 437ps PaddleSki χρησιμοποιούνται καλύτερα για:

 • ωκεανός
 • Bays
 • Λίμνες
 • έλη
 • Flatwater Rivers
 • Αλιεία
 • Ιστιοπλοΐα
 • Κατασκήνωση
 • Κωπηλασία
 • Μηχανοκίνηση

Βάση κινητήρα πλώρης για PaddleSki

Ένα PaddleSki με βάση κινητήρα πλώρης που εκτοξεύεται από την ακτή.
Το Bow Motor Mount τοποθετήθηκε σε PaddleSki 437ps.

Υπάρχει ένα βάση κινητήρα πλώρης διαθέσιμο για το Sea Eagle PaddleSki. Αυτή η ελαφριά, ανθεκτική στη διάβρωση σανίδα αλουμινίου εγκαθίσταται εύκολα και συγκρατεί έναν ηλεκτροκινητήρα ώθησης έως και 55 lb με μέγιστο βάρος 60 λίβρες και ελάχιστο άξονα 36″.

Ακριβώς όπως τα παραπάνω καγιάκ, εάν επιλέγετε τον κινητήρα συρτή, θα το συνιστούσα Minn Kota Trolling Motor Power Center.

Sea Eagle 437ps PaddleSki – Πακέτο κινητήρα Watersnake

Πακέτο κινητήρα The Sea Eagle 437ps PaddleSki Watersnake (Αριθμός μοντέλου 437PSK_WSM).

Το πακέτο 437ps PaddleSki Watersnake Motor (Αριθμός μοντέλου 437PSK_WSM) χωράει δύο θέσεις και διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει ταχύτητες έως και 4 mph.

Χαρακτηριστικά:

Sea Eagle 437ps PaddleSki – Πακέτο Motor Honda

Πακέτο κινητήρα The Sea Eagle 437ps PaddleSki Watersnake (Αριθμός μοντέλου 437PSK_HM).

Το πακέτο κινητήρα PaddleSki Honda 437ps (Αριθμός Μοντέλου 437PSK_HM) είναι το κορυφαίο πακέτο για όσους θέλουν έναν αξιόπιστο, αποδοτικό κινητήρα αερίου με ταχύτητες έως και 16 mph και πάνω από 40 λεπτά λειτουργίας με πλήρες γκάζι.

Χαρακτηριστικά:

συμπέρασμα

Το καγιάκ με κινητήρα είναι απαραίτητο για μερικούς βαρκάρους με σωματική αναπηρία, αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν αντί να κάνουν κωπηλασία και τους ψαράδες που θέλουν να καλύψουν περισσότερη περιοχή.

Τα κορυφαία καγιάκ που προσφέρουν επιλογή κατασκευαστή για την εγκατάσταση ενός κινητήρα προέρχονται όλα από μια καταπληκτική εταιρεία, τη Sea Eagle Boats. Προσφέρουν τα πιο ανθεκτικά, καλοφτιαγμένα, φουσκωτά σκάφη της αγοράς.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς κατασκευάζονται τα καγιάκ Sea Eagle, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου «Τι υλικά γάστρας χρησιμοποιούνται στα σκάφη Sea Eagle;» και το συνοδευτικό του άρθρο σχετικά με την «Κατανόηση των Υλικών και των Προδιαγραφών του Φουσκωτού Θαλάμου Αέρα βαρέως τύπου».

Avatar για τον Steve Hood
Τελευταίες δημοσιεύσεις από τον Steve Hood (Προβολή όλων)