Φωτίστε το χαμόγελό σας με αυτήν την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με έκπτωση 86% με δωρεάν αποστολή

Φωτίστε το χαμόγελό σας με αυτήν την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με έκπτωση 86% με δωρεάν αποστολή

Dezember 17, 2022 0 Von admin

TL;DR: Μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, μπορείτε να αποκτήσετε την οδοντόβουρτσα AquaSonic Black Series(ανοίγει σε νέα καρτέλα) με συμπεριλαμβανόμενη θήκη ταξιδίου και οκτώ επιπλέον κεφαλές βούρτσας για μόνο 24,95 $ αντί για 189 $. Αυτό είναι 86% σε εξοικονόμηση.


Ποιανού η πιστωτική κάρτα θα μπορούσε να κάνει διάλειμμα; Μεταξύ του πληθωρισμού και του αριθμού των δώρων που πρέπει να αγοραστούν αυτή την εποχή, τα πορτοφόλια σε όλη τη χώρα είναι αρκετά ελαφριά.

Ακριβώς στην ώρα για αυτές τις τελευταίες εβδομάδες της εορταστικής περιόδου, η έκπτωση Black Friday is Back είναι έτοιμη να προσφέρει κάποια ανακούφιση στο τμήμα δαπανών. Είτε θέλετε να κάνετε το δώρο της καλύτερης στοματικής υγείας(ανοίγει σε νέα καρτέλα) σε κάποιον άλλο ή χρειαζόσασταν μια νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, αυτή τη στιγμή η οδοντόβουρτσα AquaSonic Black Series, με συμπεριλαμβανόμενη θήκη ταξιδιού και οκτώ κεφαλές βούρτσας Dupont, πωλείται με μόλις 24,95 $, τεράστια έκπτωση 86%, με δωρεάν αποστολή μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

Αυτή η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα βελτιώνει την εμπειρία σας στο βούρτσισμα και ισχυρίζεται ότι αφαιρεί έως και δέκα φορές περισσότερη πλάκα(ανοίγει σε νέα καρτέλα) παρά μια παραδοσιακή βούρτσα. Διώχνοντας περισσότερη πλάκα μπορεί δυνητικά βελτιώσει την υγεία των ούλων σας αν το φροντίζετε τακτικά.

Ένας κινητήρας 40.000 VPM έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στα chomper σας βαθύ καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα διαλύει τους λεκέδες και βοηθά στη λεύκανση τους με κάθε γύρο βουρτσίσματος. Προσφέρει επίσης πολύ περισσότερη εξατομίκευση από το συνηθισμένο πινέλο, με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες για να διαλέξετε. Επιλέξτε ανάμεσα στις λειτουργίες απαλότητας, λεύκανσης, μασάζ και καθαρισμού. Και σε αυτήν την τιμή, θα κερδίσετε επίσης μια περιλαμβανόμενη θήκη ταξιδιού για να διατηρήσετε τα μαργαριταρένια λευκά σας γυαλισμένα εν κινήσει και οκτώ ανταλλακτικές κεφαλές βούρτσας για εξοικονόμηση χρημάτων.

Δώστε ένα διάλειμμα στο πορτοφόλι σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Black Friday is Back και αποκτήστε την οδοντόβουρτσα AquaSonic Black Series(ανοίγει σε νέα καρτέλα)με συμπεριλαμβανόμενη θήκη ταξιδιού και οκτώ κεφαλές βούρτσας Dupont, με μόλις 24,95 $ (189 $) τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς και θα έχετε επίσης δωρεάν αποστολή.

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.