Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ύπαρξη πολλών λογαριασμών Amazon

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ύπαρξη πολλών λογαριασμών Amazon

März 4, 2023 0 Von admin

Οι ηλεκτρονικές αγορές για αγορές και πωλήσεις έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα με την πάροδο του χρόνου και έχουν πλέον διακεκριμένο πελατολόγιο καθώς και ευκαιρίες λιανικής. Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, η Amazon βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διαδικτυακών αγορών και πωλήσεων. Ωστόσο, πολλοί μπερδεύονται πολύ σχετικά με την ύπαρξη πολλών λογαριασμών Amazon.

Ως εκ τούτου, διαβάζοντας αυτό το άρθρο, θα καταλάβετε αν μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς amazon και πώς να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon!

Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Amazon;

Σύμφωνα με την Amazon, δεν είναι παράνομο να έχετε πολλούς λογαριασμούς αγοραστών ή πωλητών Amazon το 2023, αλλά πρέπει να έχετε μια ισχυρή νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη και όλοι οι τρέχοντες λογαριασμοί σας είναι σε καλή κατάσταση.

Πότε να σκεφτείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών της Amazon;

Ακολουθούν ορισμένοι νόμιμοι λόγοι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να έχετε πολλούς λογαριασμούς Amazon:

 1. Έχετε πολλές επωνυμίες και διατηρείτε ξεχωριστές επιχειρήσεις για καθεμία.
 2. Κατασκευάζετε προϊόντα για δύο ξεχωριστές και ξεχωριστές εταιρείες.
 3. Προσλαμβάνεστε για ένα πρόγραμμα της Amazon που απαιτεί ξεχωριστούς λογαριασμούς.

Σημείωση: Όταν σκέφτεστε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετική διεύθυνση, email, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση IP.

Πλεονεκτήματα της ύπαρξης πολλαπλών λογαριασμών Amazon

Ακολουθούν τα κύρια πλεονεκτήματα του ανοίγματος ενός δεύτερου λογαριασμού στο Amazon.

 1. Αυξήστε τις πωλήσεις και τα έσοδα
  Εάν η επιχείρηση είναι ήδη ανθεί, το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών Amazon μπορεί να είναι η πιο σοφή πορεία δράσης. Ακόμη περισσότερο, οι αγοραστές μπορούν να δουν τα προϊόντα σας, ώστε να μπορούν να δημιουργούνται περισσότερα έσοδα κάθε μήνα από διαφορετικό λογαριασμό.
 2. Διαφοροποιήστε τις επιχειρήσεις
  Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας, η ύπαρξη πολλών λογαριασμών Amazon μπορεί να συνδυάσει άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες για να αυξήσετε τις πωλήσεις.
 3. Niche Branding
  Η εξέταση της επέκτασης είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα εάν η εταιρεία σας αποδίδει καλά. Η δημιουργία μιας νέας επωνυμίας για την εταιρεία σας είναι παρόμοια με την ανάπτυξη της.

Μειονεκτήματα της ύπαρξης πολλαπλών λογαριασμών Amazon

Για τους περισσότερους εμπόρους, το άνοιγμα πολλών λογαριασμών Amazon θα μπορούσε να φαίνεται σαν μια έξυπνη ιδέα. Ωστόσο, οι ακόλουθοι είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να σκεφτείτε να το κάνετε:

 1. Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια για τη διαχείριση όλων των λογαριασμών
  Η διαχείριση ενός λογαριασμού Amazon απαιτεί πολύ χρόνο και δουλειά. Εάν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα, η ύπαρξη πολλών λογαριασμών Amazon απαιτεί από εσάς να καταβάλλετε διπλάσιο χρόνο και προσπάθεια.
 2. Αυξημένη αρνητική ανατροφοδότηση
  Εάν δεν παρέχετε καλή εξυπηρέτηση πελατών ή στέλνετε προϊόντα καθυστερημένα, ενδέχεται να κινδυνεύετε να λάβετε περισσότερα αρνητικά σχόλια από τους αγοραστές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων και απώλεια εσόδων.
 3. Κίνδυνος κλεισίματος λογαριασμών
  Εάν δεν ακολουθείτε τις οδηγίες πωλητών της Amazon, κινδυνεύετε να ανασταλεί ο λογαριασμός πωλητή σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τεράστιο πλήγμα, ειδικά εάν έχετε ήδη πολλά κέρδη.

Πώς να ανοίξετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon

Κατανοήστε πότε πρέπει να έχετε πολλούς λογαριασμούς Amazon, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς. Δείτε πώς:

Πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο της Amazon χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό. Για πρόσβαση στη σελίδα σύνδεσης αφού φτάσετε στον ιστότοπο, κάντε κλικ „Λογαριασμοί και λίστες“ στην επάνω δεξιά γωνία.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ „Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο Amazon“ και συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία με το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και άλλα στοιχεία. Επιλέξτε „Δημιουργία λογαριασμού Amazon“ από το μενού.

δημιουργήστε λογαριασμό amazon

ΕΝΑ κωδικός μιάς χρήσης(OTP) θα σταλεί στη διεύθυνση email σας ως μέρος της διαδικασίας επαλήθευσης ταυτότητας της Amazon. Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, απλά πρέπει να λάβετε το OTP από το email και να επαληθεύσετε.

OTP

Αυτό είναι! Έχετε δημιουργήσει τον πρώτο σας λογαριασμό πωλητή Amazon! Εάν θέλετε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon, απλώς επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να εγγραφείτε!

Όπως αναφέρθηκε ήδη παραπάνω, για να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα.

 1. Κάθε λογαριασμός πωλητή πρέπει να έχει ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό. Πολλαπλοί λογαριασμοί πωλητών που χρησιμοποιούν τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό στην ίδια τοποθεσία απαγορεύονται από την Amazon, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συσχέτιση λογαριασμών πωλητών, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει ζημιές.
 2. Κάθε λογαριασμός πωλητή πρέπει να έχει ξεχωριστή διεύθυνση email.
 3. Οι μετρήσεις απόδοσης και η υγεία του λογαριασμού σας πρέπει να είναι καλές.

Τα προβλήματα της ύπαρξης πολλαπλών λογαριασμών πωλητών Amazon

Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα από τη δημιουργία πολλών λογαριασμών πωλητών Amazon, θα αντιμετωπίσετε επίσης σημαντικά προβλήματα, τα οποία παρατίθενται παρακάτω:

 1. Μη αυτόματες ενημερώσεις – Η ιδέα της ενημέρωσης κάθε καταχώρισης ξεχωριστά είναι πραγματικά ανησυχητική σε όλους τους λογαριασμούς.
 2. Σφάλματα χρήστη – Η ανθρώπινη δράση είναι επιρρεπής σε λάθη, από μια μικρή παράβλεψη έως μια μεγάλη γκάφα.
 3. Ελλειψη χρόνου – Όταν διαχειρίζεστε κάθε έναν από τους πολυάριθμους λογαριασμούς σας από την αρχή μέχρι το τέλος, ο χρόνος που αφιερώνετε σε αυτόν μπορεί να είναι άχρηστος.
 4. Χωρίς συγχρονισμό – Δεν είναι εύκολο όταν το απόθεμα και οι παραγγελίες δεν συγχρονίζονται συνεχώς. Η έλλειψη συγχρονισμού μεταξύ όλων των λογαριασμών πωλήσεών σας είναι ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε συχνά.

Πώς να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon

Αφού δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Amazon, εάν ανησυχείτε για το πώς να είστε πιο αποτελεσματικοί, οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Multiorders και το Putler.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη διαχείριση πολλών λογαριασμών Amazon

Έχουμε ήδη αναφέρει τις ακόλουθες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε αβίαστα πολλούς λογαριασμούς Amazon και να αποφύγετε τα παραπάνω προβλήματα.

Πολλαπλές παραγγελίες

Είναι μια λύση διαχείρισης επιχειρήσεων all-in-one ηλεκτρονικού εμπορίου που συνδέει όλα τα διαφορετικά μέρη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Πολλαπλές παραγγελίες - ταμπλό
 • Παρακολουθεί το απόθεμά σας
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων
 • Ενημερώνει αυτόματα τα ηλεκτρονικά σας καταστήματα
 • Σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε ή να ομαδοποιήσετε προϊόντα
 • Ενσωματώνεται με όλους τους πιο δημοφιλείς μεταφορείς
 • Προετοιμάζει τεκμηρίωση παραγγελίας
 • Συγχρονίζει τις λεπτομέρειες αποστολής
 • Σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ετικέτες αποστολής σε δευτερόλεπτα
 • Σας παρέχει τιμολόγηση USPS Commercial Plus
 • Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το Amazon FBA/MCF

Τιμολόγηση: Η τιμολόγηση ξεκινά από 49 $ ανά μήνα. PRO 500: 49 $/μήνα – 500 παραγγελίες το μήνα, ΓΙΑ 1Κ: 99 $/μήνα – 1000 παραγγελίες ανά μήνα, PRO 2K: 149 $/μήνα – 2000 παραγγελίες ανά μήνα, PRO 5K: 249 $/μήνα – 5000 παραγγελίες το μήνα

είδωλα

Το Pulter είναι ένα από τα μοναδικά και επαναστατικά εργαλεία αναφοράς αναλυτικών στοιχείων πολλαπλών καναλιών που σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon.

Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό πωλητή Amazon με την Putler;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Seller. Στην ενότητα „Επιλογή λογαριασμού“, επιλέξτε τον κατάλληλο λογαριασμό για σύνδεση με το Putler και κάντε κλικ στο κουμπί „Επιλογή λογαριασμού“, όπου μπορείτε να δείτε τη σελίδα αδειών. Απλώς αποδεχτείτε και εγκρίνετε την απαιτούμενη άδεια για το Putler και πατήστε το κουμπί „Επιβεβαίωση“. Αυτό είναι όλο, ο λογαριασμός σας στο Amazon Seller θα προστεθεί με επιτυχία στο Putler. Από τότε, θα μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές με δυνατότητα δράσης σε πραγματικό χρόνο από έναν μόνο πίνακα ελέγχου, όπως:

Τι παίρνετε στο Putler;

 1. Συγκεντρωτικές αναφορές όπου μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα από πολλά μέρη του καταστήματος amazon σας και να αποκτήσετε μια μεγάλη εικόνα του.
 2. Ανεξάρτητες αναφορές Εάν θέλετε να λαμβάνετε αναφορές για συγκεκριμένους κλάδους επιχειρήσεων, όπως Προϊόντα, παραγγελίες, πελάτες, συνδρομές ή συναλλαγές, αυτό το λογισμικό σας βοηθά.
 3. Αναλυτική αναφορά όπου μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες μετρήσεις που σας βοηθούν να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων. Για παράδειγμα, ας πάρουμε μια βασική μέτρηση που ονομάζεται προϊόν. Χρησιμοποιώντας το Putler, μπορείτε να μάθετε ποια προϊόντα πωλούνται, σε ποιες ποσότητες και ποια προϊόντα κινούνται γρήγορα και αργά.
 4. Υποστηρίζει επίσης Πολυνόμισμα και σας βοηθά να αποκτήσετε άλλες πολύτιμες πληροφορίες, όπως Τμηματοποίηση, πληροφορίες προϊόντων, προβλέψεις κ.λπ.

Όπως συζητήσαμε παραπάνω, το Putler είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο Amazon. Μπορείτε να προσθέσετε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς Amazon στο Putler και θα αναλύσει, θα καθαρίσει, θα εμπλουτίσει τα δεδομένα και θα σας δώσει λεπτομερείς αναφορές για τα αγαθά, τις παραγγελίες, τους πελάτες, τις πωλήσεις, τις συναλλαγές, ακόμη και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Πίνακας οργάνων Putler

Τι κάνει το Putler απαραίτητο για κάθε πωλητή της Amazon;

Χωρίς εναλλαγή σε πολλούς λογαριασμούς – Σε αντίθεση με το Amazon, όπου πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Amazon για να δείτε μεμονωμένα δεδομένα, η Putler παρέχει δεδομένα όλων των καταστημάτων σε ένα μέρος συνδυασμένα, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο.

 • Ενοποίηση – Στο Amazon, μπορείτε να δείτε μόνο σε βάθος προβολή συναλλαγών, παραγγελίες που έγιναν για την επιλεγμένη περίοδο μεμονωμένα, αλλά με το Putler, μπορείτε να συνδυάσετε με ακρίβεια πολλούς λογαριασμούς Amazon και να προβάλετε τιμολόγιο σε βάθος παραγγελίας, προηγμένες μετρήσεις παραγγελιών, διαισθητική αναζήτηση παραγγελιών, κατάσταση παραγγελίας και την κατάσταση συναλλαγής.
 • Αυτόματος εντοπισμός σφαλμάτων- Ο συνδυασμός πολλών λογαριασμών amazon μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε διπλασιασμό των δεδομένων που οδηγεί σε σφάλμα στα αποτελέσματα. Αλλά ο Putler αφαιρεί τα διπλότυπα και σας δείχνει εμπλουτισμένες αναφορές.
 • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων – Όταν εκτελείτε πολλούς λογαριασμούς amazon σε διαφορετικές χώρες, με το Putler μπορείτε να μετατρέψετε αυτόματα όλα τα κύρια νομίσματα παγκοσμίως σε έναν πίνακα ελέγχου ενιαίου νομίσματος, ενώ, στο amazon, πρέπει να αλλάξετε το νόμισμα με μη αυτόματο τρόπο για κάθε λογαριασμό.
 • Έτοιμο προς χρήση φίλτρα και τμήματα – Το Putler παρέχει ορισμένα βασικά φίλτρα όπως Τοποθεσία, Κατάσταση παραγγελίας, Τύπος πελάτη, Συνεισφορά εσόδων και πολλά άλλα στα χέρια σας. Με αυτά τα φίλτρα, μπορείτε να αναλύσετε άμεσα δεδομένα και να συγκεντρώσετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ενώ, στο amazon, μόνο οι αναφορές πωλήσεων και επισκεψιμότητας φιλτράρονται στο εύρος ημερομηνιών.

Metrics- Η Putler παρέχει αναφορές με 153+ πρακτικές μετρήσεις, τάσεις, επισκοπήσεις και αναλυτικές πληροφορίες, ενώ με τα αναλυτικά στοιχεία της Amazon, μπορείτε να δείτε μόνο 20+ μετρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

συμπέρασμα

Από την παραπάνω συζήτηση, δεν είναι παράνομο να έχετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon. Η ύπαρξη πολλών λογαριασμών μπορεί να είναι επωφελής, αλλά η διαχείρισή του μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Για να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστήματα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Putler.

Το Amazon Seller Analytics της Putler βοηθά στην αύξηση των κερδών σας. Μπορείτε να προβλέψετε τάσεις, σύγκριση απόδοσης, απλό φιλτράρισμα δεδομένων, ενημερώσεις παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες προϊόντων, αναλυτικά στοιχεία πελατών και πολλά άλλα.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι παράνομο να έχετε πολλούς λογαριασμούς Amazon;
Όχι, δεν είναι παράνομο να έχετε πολλούς λογαριασμούς, αλλά θα πρέπει να έχετε μια νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη.

Μπορώ να έχω πολλούς λογαριασμούς amazon;
Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών amazon για νόμιμο επιχειρηματικό λόγο.

Μπορώ να διαχειριστώ πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon;
Ναι, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς πωλητών amazon χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις κορυφαίες πλατφόρμες διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου και Analytics, όπως η Putler.

Πώς μπορώ να έχω πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon;

 1. Ο σωστός τρόπος για να ανοίξετε πολλούς λογαριασμούς πωλητών Amazon
 2. Πρέπει να έχετε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό για κάθε λογαριασμό Κεντρικού πωλητή.
 3. Κάθε λογαριασμός πωλητή πρέπει να έχει ξεχωριστή διεύθυνση email.
 4. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που πωλούνται σε κάθε λογαριασμό πρέπει να είναι διαφορετικά.
 5. Οι μετρήσεις απόδοσης και ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς πωλητών Amazon Central;
Γύρω στον Απρίλιο του 2020, η Amazon αναθεώρησε την πολιτική της για πολλούς λογαριασμούς και τώρα επιτρέπει στους εμπόρους να ανοίγουν πολλούς λογαριασμούς χωρίς την έγκριση της Amazon, εάν έχουν έγκυρες επιχειρηματικές αιτιολογήσεις.

Πώς παρακολουθεί η Amazon πολλούς λογαριασμούς;
Η Amazon παρακολουθεί πολλούς λογαριασμούς μέσω των παρακάτω παραγόντων.

 1. Αναγνωριστικό συσκευής.
 2. Διεύθυνση IP.
 3. Πιστωτική κάρτα.
 4. Τραπεζικός λογαριασμός.
 5. Επωνυμία εταιρείας (ή/και DBA).
 6. Διεύθυνση χρέωσης ή/και αποστολής.
 7. Τηλεφωνικό νούμερο.