Όταν η ζωή σου ρίχνει μια καμπύλη – Kathleen Morris | Πρωτοβάθμια Τεχν

Februar 10, 2023 0 Von admin

Οι τακτικοί αναγνώστες μπορεί να αναρωτιούνται γιατί έλειπα στη δράση από το ιστολόγιό μου και άλλα Κελάδημα τον τελευταίο μήνα.

Ακριβώς πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε η δραστήρια και ευτυχισμένη 5χρονη κόρη μου οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Η διάγνωση ήταν ξαφνική και απίστευτα απροσδόκητη. Τη μια μέρα η Novalie ήταν στο σχολείο, την άλλη στο νοσοκομείο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία.

Χάντρες Novalie

Τώρα περάσαμε 4,5 εβδομάδες στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένης μιας τρομακτικής περιόδου στη ΜΕΘ λόγω σηπτικής καταπληξίας.

Η οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία είναι ο πιο συχνός παιδικός καρκίνος αλλά ευτυχώς έχει εξαιρετικό ποσοστό ίασης. Ωστόσο, η θεραπεία είναι μακρά — ίσως 2,5 έως 3 χρόνια. Μας είπαν ότι γίνεται πιο εύκολο!

Πριν από το diganosis, είχα μισογραμμένες μερικές αναρτήσεις στο blog. Ελπίζω λοιπόν να τα τελειώσω και να εμπλακώ ξανά στην κοινότητα της edtech όταν τα πράγματα γίνουν πιο εύκολα.

Έχω γράψει ένα ιδιωτικό ιστολόγιο για φίλους και συγγενείς για να καταγράψω το ταξίδι μας. Αποδεικνύεται καθαρτικό και ένας καλός τρόπος για να μοιραστείτε πληροφορίες. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ ένα blog με προσωπικό τρόπο αλλά το απολαμβάνω!

Όταν η ζωή σου ρίχνει ένα curveball, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να το χτυπήσεις έξω από το πάρκο!