11 Καλύτερες Υπηρεσίες Babysitter και Nanny στη Σιγκαπούρη

11 Καλύτερες Υπηρεσίες Babysitter και Nanny στη Σιγκαπούρη

Februar 23, 2023 0 Von admin

Εάν είστε πολυάσχολος εργαζόμενος γονέας στη Σιγκαπούρη, υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τη φροντίδα των παιδιών. Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το παιδί σας σε ένα κέντρο βρεφικής μέριμνας ή σε νηπιαγωγείο όπου έχει προγράμματα για να ψυχαγωγήσει και να ασχοληθεί με το παιδί σας. Αλλά δεν αισθάνεται κάθε παιδί άνετα με το να πηγαίνει, και εάν οι ρυθμίσεις μεταφοράς είναι ένα ζήτημα, μια εναλλακτική θα ήταν προσλάβετε μια μπέιμπι σίτερ ή νταντά. Είναι μια χρήσιμη λύση για ad-hoc καταστάσεις, ειδικά αν σχεδιάζετε για μερικές φορές κάθε εβδομάδα.

Πριν πάτε, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το δωρεάν φυλλάδιο με κουπόνια μωρού. Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα ελέγχου με τα απαραίτητα για το νεογέννητο, μαζί με εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να απολαύσετε για τις αγορές του μωρού σας. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφό σας. Απολαμβάνω!

Αποκλειστική προσφορά Shopee Singapore για αναγνώστες TWV!
🎫 Χρησιμοποιήστε κωδικό κουπονιού TWVHOME επί Σπίτι & Διαβίωση για να πάρετε 5 $ έκπτωση 50 $
🎫 Χρησιμοποιήστε κωδικό κουπονιού TWVTKB επί Παιχνίδια, παιδιά και μωρά για να πάρετε 6 $ έκπτωση 60 $
🎫 Για νέους χρήστες: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού TWV ΝΕΟ για να λάβετε έκπτωση 12 $ ελάχιστη δαπάνη 20 $
Μόνο περιορισμένες εξαργυρώσεις
Κάντε κλικ εδώ για να ψωνίσετε τώρα >>

Τα γραφεία φύλαξης βρεφών αναμένεται να ελέγχουν και να εκπαιδεύουν το προσωπικό φύλαξης βρεφών τους για να διασφαλίσουν ότι είναι εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο με τις κατάλληλες δεξιότητες, αν και θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε μια αμοιβή ή προμήθεια. Οι ανοιχτές πλατφόρμες είναι εξαιρετικές για να βρείτε freelancing babysitters για καταστάσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι εξαρτάστε από τις διαθέσιμες κριτικές. Σε αυτό το άρθρο, κάναμε έρευνα για να βρούμε την καλύτερη μπέιμπι σίτερ στη Σιγκαπούρη στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για βοήθεια.

Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 23 Φεβρουαρίου 2023.

Οι καλύτερες υπηρεσίες βρεφονηπιοκόμου και νταντών στη Σιγκαπούρη

1. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την φύλαξη παιδιών (98$ Πάγια χρέωση)

MEIDE Babysitting - Οι καλύτερες υπηρεσίες βρεφονηπιοκόμου και νταντών στη Σιγκαπούρη
MEIDE Babysitting – Καλύτερες υπηρεσίες βρεφονηπιοκόμου και νταντών στη Σιγκαπούρη

Γρήγορη υπηρεσία φύλαξης παιδιών μίας στάσης για όλους τους γονείς και τους μελλοντικούς γονείς

Με το MEIDE Babysitting, δεν χρειάζεται πλέον να ψαχουλεύετε με μια ολόκληρη λίστα διαφορετικών babysitter, ανησυχώντας για το ποια είναι καλύτερη και πιο κατάλληλη. Με μόνο α εφάπαξ πάγιο τέλος 98 $, οτιδήποτε άλλο – από το κοσκίνισμα μέσω των προφίλ μπέιμπι σίτερ, τις συνεντεύξεις και τον χειρισμό πληρωμών και συμβάσεων – θα είναι γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά από MEIDE. Οι γονείς και οι μελλοντικοί γονείς μπορούν επίσης να ρωτήσουν και να λάβουν συμβουλές από τους έμπειρους συντονιστές τους, χωρίς χρέωση.

Ρυθμιζόμενο στις ανάγκες σας

Το sitter pool του MEIDE είναι πολύ διαφορετικό, οπότε μπορεί καλύπτουν τις διαφορετικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των γονέων. Έτσι, είτε ψάχνετε για γυναίκα ή άνδρα μπέιμπι σίτερ, κάποιον λίγο μεγαλύτερο ή νταντά, μπορείτε εύκολα να βρείτε κάποιον να εμπιστευτείτε στο MEIDE Babysitting. Μπορεί να βρείτε ακόμη και ένα νταντά εγκλεισμού ή βοηθός εκεί!

Εκτός από τα συνήθη καθήκοντα φύλαξης παιδιών, όπως η αλλαγή πάνας και το τάισμα, οι κάτοχοι στο MEIDE μπορούν επίσης βοηθήστε με το νοικοκυριό σας με το μαγείρεμα, το πλύσιμο και τα ψώνια. Και αν ποτέ το σπίτι σας δεν είναι διαθέσιμο στο μεταξύ, μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε με ασφάλεια το παιδί σας στο χώρο της μπέιμπι σίτερ και στη συνέχεια να το παραλάβετε αργότερα.

Επιδέξιος και επαγγελματίας

Αυτό που είναι επίσης υπέροχο είναι ότι αυτά οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς την τσουχτερή τιμή αφού η MEIDE έχει συνεργαστεί με πολλά άλλα πρακτορεία και εταιρείες, επιτρέποντας τη χορήγηση ειδικών και μειωμένων τιμών στους γονείς. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι οι συντηρητές που λαμβάνετε είναι επαληθευμένοι και επαγγελματικά εκπαιδευμένοι και ελεγμένοι για την ασφάλεια ολόκληρης της οικογένειάς σας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι κάτοχοι στο MEIDE είναι πιστοποιημένο για πρώτες βοήθειες και CPR.

2. NannySOS (από 25 $/ώρα)

NannySOS babysitter Σιγκαπούρη
Καλύτερες υπηρεσίες Babysitter και Nanny στη Σιγκαπούρη – NannySOS

NannySOS βοηθά τις μαμάδες από το 2011 και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε όλες τις ανάγκες φροντίδας των παιδιών σας. Το NannySOS, που εμφανίζεται επίσης στο καλύτερο άρθρο μας για νταντάδες, παρέχει επίσης μπέιμπι σίτερ και νταντάδες για να σας βοηθήσουν να φροντίσετε το παιδί σας μετά την περίοδο του τοκετού. Έχουν υπηρεσίες νταντάς κατά τη διάρκεια της ημέρας (από 800 $/μήνα) για 10 έως 12 ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τη φύλαξη παιδιών στο σπίτι σας ή στο σπίτι της μπέιμπι σίτερ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την μπέιμπι σίτερ μερικής απασχόλησης για 25 $/ώρα τουλάχιστον 3 ώρες ανά ταξίδι.

Το εύρος της δουλειάς τους ως φύλαξης παιδιών περιλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού σας, τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγιεινής ανά πάσα στιγμή. Η προετοιμασία της φόρμουλας γάλακτος και των γευμάτων θα γίνει από την νταντά και μπορούν να συμβουλεύονται να ακολουθούν ένα καθημερινό χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τις οδηγίες των γονέων – το ίδιο και για την ώρα του ύπνου. Οι νταντάδες και οι μπέιμπι σίτερ τους αναμένεται επίσης να απασχολήσουν το παιδί σας, κρατώντας το απασχολημένο με δραστηριότητες και παιχνίδια. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται οι δουλειές του σπιτιού και του σπιτιού, καθώς οι μπέιμπι σίτερ αναμένεται να αφιερώσουν τον χρόνο τους στη φροντίδα του παιδιού σας.

3. A-Team Amahs & Cleaners (από 17-19 $/ώρα)

A-Team Amahs & Cleaners
A-Team Amahs & Cleaners

Η Team Amahs & Cleaners είναι μια υπηρεσία καμαριέρας και νταντάς που στοχεύει να βοηθήσει πολυάσχολες οικογένειες να αντιμετωπίσουν τις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα των παιδιών. Δηλώνουν ότι τους μπέιμπι σίτερ ελέγχονται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι έχουν τη σχετική εμπειρία παιδικής φροντίδας και τη σωστή στάση για τη φύλαξη του παιδιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε φύλαξη βρεφών μερικής ή πλήρους απασχόλησης ανάλογα με το πρόγραμμά σας.

Για φύλαξη παιδιών μερικής απασχόλησης, οι χρεώσεις για τις καθημερινές είναι από 17 $/ώρα και τα Σαββατοκύριακα από 19 $/ώρα, με τουλάχιστον 4 ώρες ανά συνεδρία. Απαιτείται να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση αντιπροσωπείας από 288 $. Η φύλαξη παιδιών πλήρους απασχόλησης στο σπίτι του πελάτη ξεκινά από 1.800 $/μήνα. Η τελική τιμή εξαρτάται από τις εργάσιμες ημέρες, ώρες και το εύρος των καθηκόντων που ζητούνται. Η αμοιβή του πρακτορείου είναι 40-50% του μισθού της μπέιμπι σίτερ.

Η ομάδα Amahs & Cleaners παρέχει επίσης έμπειρες νταντάδες εγκλεισμού (από 3.300 $/μήνα) που όχι μόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το νέο απαιτητικό πρόγραμμα που φέρνει ένα νεογέννητο, αλλά και να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την υγεία σας μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη 40 εβδομάδων.

4. Nanny Pro (από 25-40 $/ώρα)

Nanny Pro
Καλύτερες υπηρεσίες Babysitter και Nanny Singapore – Nanny Pro

Nanny Pro υπερηφανεύεται που παρέχει αξιόπιστη και έμπειρη παιδική φροντίδα σε οικογένειες. Η κοινωνική τους αποστολή είναι να εκπαιδεύσουν γυναίκες από ομάδες χαμηλότερου εισοδήματος, να τις εξοπλίσουν με δεξιότητες που θα τις μετατρέψουν σε φροντιστές. Οι φροντιστές τους ερωτώνται όλοι αυτοπροσώπως, με τις αναφορές να ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι έχουν τη σωστή εμπειρία φροντίδας παιδιών προτού τους αναθέσουν σε οικογένειες. Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του παιδιού και της οικογένειάς σας, το Nanny Pro ελέγχει επίσης τους φροντιστές του για να διασφαλίσει ότι είναι ιατρικά κατάλληλα και έχουν ανοσοποιηθεί με κοινούς εμβολιασμούς.

Το Nanny Pro εκπαιδεύει τους φροντιστές του στην πιστοποιημένη πιστοποίηση CPR 1ης βοήθειας για βρέφη και παιδιά. Τους δίνεται επίσης μια λεπτομερής ενσωμάτωση για διάφορα σενάρια που βασίζονται σε βρέφη. Δείτε τη διαδικασία φροντίδας 5 βημάτων εδώ.

Babysitters.sg
Babysitters.sg

Η Babysitters Singapore κυκλοφορεί από το 1998, παρέχοντας μπέιμπι σίτερ και νταντάδες σε οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια για τη φροντίδα των παιδιών. Η εστίασή τους είναι να βοηθήσουν τους γονείς να ταυτιστούν και να ταιριάξουν με αξιόπιστες και έμπειρες μπέιμπι σίτερ. Ενώ οι περισσότερες από τις μπέιμπι σίτερ τους είναι μαζί τους για πολλά χρόνια, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες, οι νέες προσλήψεις λαμβάνουν εκτενείς συνεντεύξεις και υποβάλλονται σε έλεγχο ιστορικού για να διασφαλιστεί ότι τα προσόντα τους ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια του πρακτορείου.

Κατά την αντιστοίχιση του κατάλληλου φροντιστή με τις ανάγκες παιδικής φροντίδας της οικογένειας, λαμβάνουν υπόψη παράγοντες όπως η ηλικία του παιδιού, η γλωσσική προτίμηση, η θρησκεία, οι διατροφικές απαιτήσεις και η τοποθεσία, μεταξύ άλλων. Αυτή η διαδικασία ελέγχου είναι να διασφαλίσει ότι η μπέιμπι σίτερ ή η νταντά μπορεί να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση που απαιτείται. Διαβάστε τις μαρτυρίες πελατών τους εδώ.

Οι τιμές για μπέιμπι σίτερ πλήρους απασχόλησης ξεκινούν από 1.800 $/μήνα (μέγιστο 10 ώρες/ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι τιμές για φύλαξη παιδιών μερικής απασχόλησης ξεκινούν από 15$-18$/ώρα και τα ad-hoc αιτήματα είναι 25$/ώρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το babysitting να είναι στο σπίτι του sitter. Διατίθενται επίσης επιλογές παιδικής μέριμνας για διανυκτέρευση.

6. BBnanny (από 2.000 $/μήνα)

BBnanny babysitter Σιγκαπούρη
Καλύτερες υπηρεσίες Babysitter και Nanny στη Σιγκαπούρη – BBnanny

Το BBNanny παρέχει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών και νταντάς. Έχουν ένα δίκτυο από μπέιμπι σίτερ που έχουν εξετάσει μέσω μιας προσωπικής συνέντευξης για να ελέγξουν τα προσόντα και την εμπειρία τους. Το BBNanny υπόσχεται να ταιριάζει με τις ανάγκες και την τοποθεσία σας. Μπορείτε να ζητήσετε να έχετε την υπηρεσία φύλαξης παιδιών στο σπίτι του σίτερ ή στο δικό σας. Διαβάστε τις μαρτυρίες πελατών τους εδώ.

Το κόστος φύλαξης παιδιών τους ξεκινά από 2.000 S$ – 3.000 $ το μήνα (5 ημέρες την εβδομάδα, Δευ-Παρ 8 π.μ. έως 6 μ.μ.). Για τις ad-hoc υπηρεσίες φύλαξης παιδιών, απαιτείται τουλάχιστον 4 ώρες για κάθε συνεδρία.

7. Βρεφονηπιοκόμοι

η καλύτερη μπέιμπι σίτερ Σιγκαπούρη
Βρεφονηπιοκόμοι

Παρόμοια με το Helpling, μια πλατφόρμα που βασίζεται στην αναζήτηση για την εύρεση υπηρεσιών καθαρισμού σπιτιού στην περιοχή σας, το Babysits λειτουργεί το ίδιο, μόνο αυτό, είναι μια πύλη αφιερωμένη σε μπέιμπι σίτερ. Στο babysits.sg, μπορείτε να αναζητήσετε babysitters ad-hoc, τελευταίας στιγμής, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές σχετικά με πιθανούς υποψηφίους καθώς και τα λεπτομερή προφίλ τους για να προσδιορίσετε την καταλληλότητά τους για τις ανάγκες φροντίδας των παιδιών σας. Μέσω της πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να προβάλλετε και να τους κάνετε συνέντευξη. Μόλις προσλάβετε, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για να συναντήσετε και να γνωρίσετε από κοντά την μπέιμπι σίτερ.

8. Βρες μια νταντά

Βρες μια νταντά

Όπως το Babysits, το Find a Nanny είναι μια πύλη όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε μια θέση εργασίας και να βρείτε αιτούντες. Είτε ψάχνετε για μπέιμπι σίτερ ad-hoc, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν στον ιστότοπο. Εκτός από την επιλογή δημιουργίας θέσης εργασίας, η πύλη σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε και με πιθανούς υποψηφίους. Στείλτε ένα μήνυμα, ελέγξτε τους αιτούντες και προσλάβετε τον καλύτερο συνδυασμό για τις απαιτήσεις παιδικής φροντίδας σας.

9. Φροντιστές βρεφών

Υπηρεσίες Babysitter και Nanny στη Σιγκαπούρη – Φροντιστές βρεφών

Το Baby Carers είναι μια πλατφόρμα αγγελιών εργασίας όπου μπορείτε να βρείτε ειδικευμένες ανεξάρτητες μπέιμπι σίτερ ή νταντάδες. Η επικοινωνία με πιθανούς υποψηφίους είναι ασφαλής και βολική με το βελτιωμένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων και τις λειτουργίες κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας της πύλης. Επιπλέον, η επεξεργασία πληρωμών μέσω του ιστότοπου είναι εύκολη και ασφαλής.

10. TSM Maid and Confinement Agency

TSM Maid and Confinement Agency

Το TSM Maid and Confinement Agency εγγυάται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Όλες οι νταντάδες τους είναι καλά μορφωμένες και έχουν 5 έως 7 χρόνια εμπειρίας. Έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, εξαιρετική συμπεριφορά και υψηλό επίπεδο υγιεινής για να φροντίσουν το βρέφος σας. Για να μην αναφέρουμε, αυτό το πρακτορείο νταντάδων είναι νόμιμα εγκεκριμένο από τη MOM και οι υπάλληλοί τους έχουν άδειες εργασίας για τις αποστολές τους, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μικρό σας είναι σε καλά χέρια. Επιπλέον, αυτό το πρακτορείο παρέχει ξένους οικιακούς εργαζόμενους από τη Μιανμάρ, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες.

Δικτυακός τόπος: https://tsmnanny.com/
Διεύθυνση: 623 Aljunied Road, #02-01A Industrial Aljunied Complex Σιγκαπούρη 389835
Τηλ: +65 63371793
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]
Φόρμα Επικοινωνίας

11. NannyStreet

Υπηρεσίες Nanny από την NannyStreet

Το NannyStreet συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, προσφέροντας τόσο υπηρεσίες πρακτορείου νταντάδων περιορισμού όσο και ελκυστικές λειτουργίες νταντάς για ελεύθερους επαγγελματίες. Οι υπηρεσίες νταντάς μερικής και μακροχρόνιας απασχόλησης θα σας βοηθήσουν στη μετάβαση στη μητρότητα παρέχοντας αξιόπιστες και αξιόπιστες μπέιμπι σίτερ που κατανοούν τις προκλήσεις της φροντίδας ενός νεογέννητου. Εάν ανησυχείτε για τη μετάδοση οποιουδήποτε από τα συγκεκριμένα αιτήματά σας, η NannyStreet ενεργεί ως διαμεσολαβητής, ώστε να μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες σας με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Εκτός από αυτό, η κατάθεση νταντάς τους είναι από τις χαμηλότερες στην αγορά. Αντί να ορίζει μια σταθερή τιμή, το NannyStreet επιτρέπει στους πελάτες να διαπραγματεύονται ελεύθερα με την μπέιμπι σίτερ για να έχουν την καλύτερη τιμή!

Δικτυακός τόπος: https://www.nannystreet.com/
Διεύθυνση: #09-02 Tampines Junction, 300 Tampines Avenue 5, Σιγκαπούρη, 529653
Τηλ: +65 6996 0802 (μόνο τηλεφωνική κλήση), +65 9392 3100 (μόνο μήνυμα)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Ελπίζω ότι το άρθρο μας για την καλύτερη μπέιμπι σίτερ και νταντά στη Σιγκαπούρη σας βοήθησε να βρείτε βοήθεια με τις ανάγκες σας για τη φροντίδα των παιδιών σας! Εάν το βρήκατε χρήσιμο, μοιραστείτε το με την οικογένεια και τους φίλους σας, σας ευχαριστώ! Επίσης, ελέγξτε άλλες σχετικές αναγνώσεις παρακάτω.