3 Ισχυρές θήκες χρήσης για το PowerStore

3 Ισχυρές θήκες χρήσης για το PowerStore

März 2, 2023 0 Von admin

Καθώς το τοπίο δεδομένων συνεχίζει να εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με την ανάγκη των οργανισμών να βελτιστοποιήσουν την υποδομή αποθήκευσης πληροφορικής τους. Ενώ παραδοσιακά τα δεδομένα δημιουργούνταν, επεξεργάζονταν και αποθηκεύονταν σε κεντρικά κέντρα δεδομένων, η στροφή προς το IoT και το κινητό απαιτεί μια πιο ευέλικτη και ανθεκτική πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων.

Το Dell PowerStore είναι μια ιδανική λύση αποθήκευσης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μεταβαλλόμενου τοπίου δεδομένων και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μεγάλων δεδομένων. Το Dell PowerStore παρέχει την επεκτασιμότητα που απαιτείται για την αποθήκευση του αυξανόμενου όγκου των οργανισμών δεδομένων που δημιουργούν και διαχειρίζονται και παρέχει επίσης τη δυνατότητα επεξεργασίας αυτών των δεδομένων τοπικά με εικονικοποιημένες εφαρμογές VMware μέσω του AppsON, συμβάλλοντας στη μείωση του λανθάνοντος χρόνου και στην παροχή αποτελεσμάτων γρήγορα.

Ο συνδυασμός PowerStore και VMware μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να μειώσουν το TCO, να αξιοποιήσουν τη μοναδική λειτουργικότητα του εταιρικού αποθηκευτικού χώρου και να παρέχουν καλύτερο έλεγχο, απόδοση και κλίμακα.

Τρεις από τις πιο ισχυρές περιπτώσεις χρήσης για το PowerStore περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση με το νέφος VMware, την ανάπτυξη και διαχείριση μεγάλων συμπλεγμάτων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για MS SQL και την ενεργοποίηση της αυτοματοποιημένης επιχειρηματικής συνέχειας με τον μετρό κόμβο PowerStore.

Τροφοδοτώντας το σύννεφο

Σχεδιασμένο για VMware, η συσκευή αποθήκευσης Dell PowerStore επιτρέπει στους οργανισμούς να ενσωματώνουν την εσωτερική τους υποδομή σε υβριδικά περιβάλλοντα cloud, διατηρώντας παράλληλα λειτουργική συνέπεια.

Οδηγός για τα θέματα αποθήκευσης

Υποστήριξη φόρτου εργασίας του Microsoft SQL Server

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει φόρτους εργασίας του Microsoft SQL Server, το Dell PowerStore παρέχει αποθήκευση πολλαπλών πρωτοκόλλων Block, File και vVOL. Παρέχοντας μια συσκευή βελτιστοποιημένης απόδοσης που υποστηρίζει από άκρο σε άκρο NVMe, το PowerStore μπορεί να κλιμακωθεί για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα με τη συνεχή λεπτή παροχή και τη μείωση ενσωματωμένων δεδομένων.

Ο Microsoft SQL Server έχει εξελιχθεί πέρα ​​από ένα απλό σύστημα διαχείρισης σχεσιακών βάσεων δεδομένων. Πρόσφατες εκδόσεις, όπως ο Microsoft SQL Server 2019, εισήγαγαν μεγάλα συμπλέγματα δεδομένων, τα οποία επιτρέπουν στις εταιρείες να αποκτήσουν πληροφορίες για δεδομένα σε μια μεγάλη ποικιλία πηγών δεδομένων. Το PowerStore παρέχει στους οργανισμούς μια υποδομή με επίκεντρο τα δεδομένα, έξυπνη και προσαρμόσιμη υποδομή που υποστηρίζει τόσο παραδοσιακό όσο και σύγχρονο φόρτο εργασίας.

Η ολοκληρωμένη ενοποίηση με ανοιχτά πλαίσια διαχείρισης, πλατφόρμες αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων, πλατφόρμες DevOps και εικονικοποίηση επιτρέπει στο PowerStore να υποστηρίζει απρόσκοπτα τις απαιτήσεις του Microsoft SQL Server και των μεγάλων συμπλεγμάτων δεδομένων.

Οι δυνατότητες έξυπνων στιγμιότυπων του PowerStore κάνουν την Προστασία δεδομένων των περιβαλλόντων μεγάλων δεδομένων απλή, το PowerStore επιτρέπει σε αυτά τα περιβάλλοντα να προστατεύονται από στιγμιότυπα αποθήκευσης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, παρέχοντας γρήγορα, αποτελεσματικά αντίγραφα σε χρόνο που μπορούν να μειώσουν τον χρόνο ανάκτησης και να αποφύγουν μεγάλες περιόδους διακοπής λειτουργίας .

Ενεργοποίηση αυτοματοποιημένης επιχειρηματικής συνέχειας

Ο μετρό κόμβος PowerStore βοηθά τους οργανισμούς να επιτύχουν συνεχή διαθεσιμότητα με μηδενικούς στόχους χρόνου αποκατάστασης (RTO) και στόχους σημείου αποκατάστασης (RPO) μέσω πραγματικής ενεργής-ενεργής σύγχρονης αναπαραγωγής του μετρό σε κατοπτρισμό δεδομένων σε αποστάσεις μετρό. Η διπλή πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους δίνει στους οργανισμούς τη σιγουριά ότι τα δεδομένα τους θα είναι πάντα διαθέσιμα και προσβάσιμα χωρίς χρόνο ανάκτησης και χωρίς απώλεια συναλλαγής.

Παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία μέσω της υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών, το metro node επιτρέπει τη λεπτομερή ρύθμιση της διαθεσιμότητας του φόρτου εργασίας και την αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε συστοιχία με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση, χωρίς διπλή χωρητικότητα στη συστοιχία και χωρίς πρόσθετο λογισμικό που απαιτείται στον κεντρικό υπολογιστή.

Καθώς υποστηρίζει τοπικές διαμορφώσεις, ο μετρό κόμβος PowerStore επιτρέπει τη συνεχή διαθεσιμότητα εφαρμογών, την κινητικότητα των δεδομένων για τη μη ανασταλτική μετατόπιση του φόρτου εργασίας και επιτρέπει την ανανέωση της τεχνολογίας αποθήκευσης χωρίς διακοπές λειτουργίας της εφαρμογής.

Η τεχνολογία μάρτυρα εικονικής μηχανής παρέχει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να εκκινούν αυτόματα μια ανακατεύθυνση ιστότοπου για να μετριάσουν τους κινδύνους κρίσιμης απώλειας δεδομένων σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας. Η εκκίνηση αποτυχιών μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να προστατεύσουν τις βάσεις δεδομένων κατά τη συντήρηση ή εάν το πρωτεύον σύστημα αποτύχει. Αυτό το επίπεδο αυτοματισμού μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους είναι πάντα προσβάσιμα και να αποφεύγεται η διακοπή της επιχειρηματικής συνέχειας.

Επόμενα βήματα

Καθώς οι οργανισμοί συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, είναι σημαντικό να εξελίξουν την υποδομή αποθήκευσης τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνεχώς αυξανόμενων δεδομένων. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας οι ομάδες πληροφορικής να διαθέτουν τους πόρους για να ανταποκριθούν γρήγορα για να τις βοηθήσουν να παραμείνουν μπροστά από τις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να διασφαλίσουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ο συνεργάτης της MTI, Dell Technologies, παρέχει κάτι περισσότερο από απλή αποθήκευση, αλλά προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υποδομών πληροφορικής που μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς που αναλαμβάνουν ψηφιακό μετασχηματισμό. Κατεβάστε τη Λευκή Βίβλο Έρευνας IDC για να μάθετε την επιχειρηματική αξία του χώρου αποθήκευσης από την Dell Technologies και να ανακαλύψετε πώς το Dell PowerStore μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την υποδομή αποθήκευσης πληροφορικής.

Ως κορυφαίος συνεργάτης Dell Titanium, η MTI είναι ένας από τους λίγους διαπιστευμένους συνεργάτες ανάπτυξης και υποστήριξης της Dell με περισσότερες από 50 τεχνικές ικανότητες. Κλείστε μια κλήση με έναν από τους ειδικούς της Dell για να συζητήσετε τις απαιτήσεις σας και να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό σας.

Έχετε ήδη το Dell PowerStore; Εξασφαλίστε μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους με την υποστήριξη MTI, μάθε περισσότερα εδώ.