8 στρατηγικές και το καλύτερο εργαλείο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο Etsy Rings

8 στρατηγικές και το καλύτερο εργαλείο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο Etsy Rings

März 3, 2023 0 Von admin

Δαχτυλίδια Etsy είναι ένας όρος με μεγάλη αναζήτηση στο Google. Προφανώς λοιπόν, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των πωλητών Etsy για να καταταχθούν υψηλότερα για τα δαχτυλίδια τους.

Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν μοναδικά, μοναδικά δαχτυλίδια στο Etsy που μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε αλλού.

Το 2023 προβλέπεται ως η χρονιά με τους περισσότερους αρραβώνες και γάμους. Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να αποτυπώσετε μια πίτα αυτής της αγοράς;

Τι μπορείτε να κάνετε για να κατατάξετε υψηλότερα στην αναζήτηση; Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις του καταστήματος Etsy;

Ας δούμε τις στρατηγικές και ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ίδιο.

Ποιοι τύποι δαχτυλιδιών είναι δημοφιλείς στο Etsy;

Πριν προχωρήσουμε στις στρατηγικές, θα πρέπει να γνωρίζετε το γούστο του κοινού. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε ποια δαχτυλίδια αναζητούν ακριβώς οι άνθρωποι και μπορείτε να τροποποιήσετε τις στρατηγικές μάρκετινγκ ανάλογα.

Σύμφωνα με Ahrefsοι άνθρωποι αναζητούν περισσότερο αυτά τα δαχτυλίδια:

 • Etsy δαχτυλίδια αρραβώνων
 • Βέρες Etsy
 • Δαχτυλίδια Etsy men
 • Δακτύλιοι μύτης Etsy
 • Δαχτυλίδια Moissanite Etsy
 • Vintage δαχτυλίδια Etsy
 • Ασημένια δαχτυλίδια Etsy
 • Δαχτυλίδια στοίβαξης
 • Χρυσά δαχτυλίδια Etsy
 • Δαχτυλίδια ζευγαριού Etsy
 • Δακτύλιοι δήλωσης
 • Εξατομικευμένα δαχτυλίδια

Και τι γίνεται με άλλα δαχτυλίδια όπως δαχτυλίδια με διαμάντια, κρυστάλλινα δαχτυλίδια; Λοιπόν, έχουν αναζητήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να στρίψετε τα προϊόντα σας για τις παραπάνω κατηγορίες.

Στρατηγικές για υψηλότερη κατάταξη και μετατροπή κοινού για τα δαχτυλίδια Etsy σας

Η πώληση δαχτυλιδιών στο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πώληση βιβλίων ή ρούχων, καθώς οι κύριες ανησυχίες είναι το κόστος, η μάρκα ή ο πωλητής, τα μεγέθη και η δοκιμή πριν από την αγορά.

Έτσι, αυτές οι οκτώ ιδέες θα βοηθήσουν τους πωλητές δαχτυλιδιών να μειώσουν αυτή την τριβή και να ενθαρρύνουν τους πελάτες να αγοράσουν.

Βελτιστοποιήστε την καταχώρισή σας / τα ιστολόγιά σας για λέξεις-κλειδιά που βασίζονται σε κατηγορίες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, προσπαθήστε να προωθήσετε το προϊόν σας για τις παραπάνω κατηγορίες. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά στους τίτλους και τις ετικέτες σας για να βεβαιωθείτε ότι οι καταχωρίσεις σας εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Για παράδειγμα: «5 δαχτυλίδια αρραβώνων Etsy σε σχήμα καρδιάς».

Εάν έχετε ένα δημοσιονομικό κοινό, ο τίτλος SEO θα μπορούσε να είναι „Δαχτυλίδι Etsy για άνδρες που είναι φιλικά προς την τσέπη“.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε δημοφιλή εργαλεία όπως Ahrefs ή Semrush για να κάνετε την έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά σας. Ο όγκος των λέξεων-κλειδιών και οι αριθμοί εκτίμησης επισκεψιμότητας είναι πολύ χρήσιμοι για την ανάλυση της δημοτικότητας και των τάσεων των λέξεων-κλειδιών.

Χρήση Instagram και Facebook (αναρτήσεις και διαφημίσεις)

Το Instagram είναι ένα μέσο με γνώσεις φωτογραφιών, οι εικόνες του δακτυλίου σας θα αποφασίσουν εάν οι χρήστες θα προσγειωθούν στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τα όμορφα δαχτυλίδια σας και να τα παρουσιάσετε χρησιμοποιώντας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στο Instagram για να προσελκύσετε κοινό.

Ακόμη και οι διαφημίσεις Instagram και Facebook θα αυξήσουν τις μετατροπές σας. Οι διαφημίσεις στο Facebook παρέχουν μια μορφή καρουζέλ που διευκολύνει την προβολή των δαχτυλιδιών σας.

Και όταν προβάλλετε διαφημίσεις, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις παραπάνω κατηγορίες για ένα καλύτερα στοχευμένο κοινό.

Ανατρέξτε σε αυτόν τον πλήρη οδηγό για τη ρύθμιση διαφημίσεων στο Facebook

Run upsells μόνο

Ο γάμος θεωρείται η ενότητα των ψυχών. Οι άνθρωποι δεν θα πειράζουν να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα, τουλάχιστον όσοι σκοπεύουν να παντρευτούν μόνο μία φορά στη ζωή τους. Χαχα!

Καλύτερα λοιπόν να υπερπουλήσει τα premium προϊόντα σας και προωθήστε τα best-seller σας περισσότερο, αντί να εκτελείτε εκπτώσεις.

Εάν οι πωλήσεις είναι χαμηλές, μια έκπτωση 10% έως 15% σε ορισμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορεί να βοηθήσει.

Απαντήστε σε ερωτήματα και κριτικές πελατών

Η απάντηση σε κριτικές πελατών μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στη βελτίωση της φήμης σας.

Εφόσον οι πελάτες για πρώτη φορά θα διστάζουν να αγοράσουν περισσότερο, φροντίστε να αντιμετωπίσετε όλες τις ανησυχίες τους με φιλικό τρόπο και γρήγορα.

Παρέχετε εγγύηση και δίκαιες επιστροφές

Τα είδη στο Etsy κατασκευάζονται συνήθως από μεμονωμένους πωλητές, επομένως η ποιότητα και η δεξιοτεχνία ενδέχεται να διαφέρουν.

Επιπλέον, επειδή πρόκειται για αγορά, υπάρχουν πωλητές που δεν είναι επαγγελματίες στον τομέα και ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παρέχουν εγγύηση ή εξυπηρέτηση πελατών.

Έτσι, οι καλές κριτικές πελατών, η εξυπηρέτηση και οι εύκολες επιστροφές είναι αυτά που θα αναζητήσουν οι αγοραστές πριν κάνουν μια αγορά από εσάς.

Ορίστε καλύτερες επιλογές τιμολόγησης και αποστολής

Να είστε σαφείς με τις τιμές και τις επιλογές αποστολής. Οι χρήστες θα συγκρίνονται με άλλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές και καταστήματα για να εξασφαλίσουν ότι έχουν την καλύτερη προσφορά.

Σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα Etsy

Η συμμετοχή σε μια ομάδα του Etsy μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον υποστήριξη και πόρους για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία

Αυτό θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τις πωλήσεις, τις προβολές, τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και άλλες μετρήσεις.

Μπορείτε να ανατρέξετε στις αναφορές Etsy, αλλά είναι οι λεπτομέρειες πωλήσεων και συναλλαγών μαζί με ορισμένες πληροφορίες επισκεπτών εάν συνδέσετε Google Analytics.

Είναι απλώς μια επισκόπηση και όχι ένα πλήρες εργαλείο αναφοράς Etsy. Χρειάζεστε ένα εργαλείο που να σας λέει ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι πελάτες σας, αυτά είναι τα προϊόντα με τις καλύτερες και τις χειρότερες πωλήσεις και αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των πωλήσεών σας.

Εν ολίγοις, χρειάζεστε μια λύση που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κορυφή της επιχείρησής σας. Αυτή η λύση είναι ο Putler.

Putler – Αναφορές σε βάθος και αναλυτικά στοιχεία για καταστήματα Etsy

Αγαπητοί ιδιοκτήτες καταστημάτων Etsy, η αναζήτησή σας για μια ολοκληρωμένη λύση αναφοράς τελειώνει εδώ. Εκατοντάδες καταστήματα Etsy βασίζονται στην Putler για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και την ακρίβεια της Putler.

putler-σπίτι-ταμπλό

Ό,τι λείπει στο Etsy, καλύπτεται όλο στο Putler. Και πολλά άλλα:

 • Ενοποίηση πολλών καταστημάτων Etsy – Συνδέστε τα στο Putler και δείτε συνδυασμένα καθώς και μεμονωμένα στατιστικά για κάθε ένα από τα καταστήματά σας στο Etsy.
 • Πολλαπλές πύλες πληρωμής / ενοποίηση καροτσιών αγορών – Όχι μόνο καταστήματα Etsy, συνδέστε άλλες επιθυμητές πλατφόρμες όπως PayPal, Stripe, WooCommerce κ.λπ. και δείτε ακριβή στατιστικά και για αυτές.
 • Πλήρη δεδομένα πωλήσεων και συναλλαγών – Χάρτες θερμότητας εκπτώσεων, καλύτερη ώρα/ημέρα για πώληση στο κατάστημά σας στο Etsy, σχετικές συναλλαγές, παροχή απευθείας επιστροφών χρημάτων κ.λπ., όλα διαθέσιμα στο Putler.
 • Πληροφορίες πελατών – Προσδιορίστε ποιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες σας (δαπανούν τα περισσότερα) ή αυτοί που κάνουν τις περισσότερες αγορές. Λάβετε πληροφορίες για πελάτες που δεν επέστρεψαν ποτέ μετά την πραγματοποίηση μιας αγοράς.
 • Πληροφορίες προϊόντος – Πίνακας κατάταξης προϊόντων, κορυφαίες πωλήσεις, ποιος πελάτης αγόρασε ποιο προϊόν κ.λπ. τα παίρνουν όλα. Μάθετε εάν τα δαχτυλίδια αρραβώνων πωλήθηκαν περισσότερο από τα vintage δαχτυλίδια ή αν οι άνδρες αγόρασαν περισσότερα δαχτυλίδια από τις γυναίκες. Πολλές χρήσιμες πληροφορίες για εσάς.
 • Πληροφορίες επισκεπτών – Εάν συνδέσετε το Google Analytics με το Putler, θα προσδιορίζατε ποιες σελίδες προϊόντων επισκέπτονται περισσότερο και από πού προσγειώνονται οι άνθρωποι στο κατάστημα δαχτυλιδιών σας.

Τελικές λέξεις

Βρίσκεστε σε μια εξειδικευμένη αγορά, επομένως υπάρχει ανταγωνισμός και οι αποδόσεις είναι επίσης υψηλές. Αλλά μόνο εάν διαθέτετε καλά τα προϊόντα σας στην αγορά και αναλύσετε τα δεδομένα σας ενδελεχώς.

Οι στρατηγικές που αναφέρονται στο ιστολόγιο λειτουργούν αρκετά καλά. Προχωρήστε λοιπόν. Και για να καταλάβετε πόσο καλά πάει η επιχείρησή σας με τα δαχτυλίδια Etsy, η Putler είναι εκεί για εσάς 24*7.