9 μέρες ακόμα!  – ToBeThode

9 μέρες ακόμα! – ToBeThode

Februar 7, 2023 0 Von admin

Κοντεύει να τελειώσει η σχολική χρονιά. Ο χρόνος έχει τελειώσει τους τελευταίους μήνες και είμαστε επιτέλους στις τελευταίες 2 εβδομάδες του σχολείου. Δεν έχω σχέδια να δουλέψω το καλοκαίρι. Έχω έναν μακρύ μήνα γεμάτο κατασκηνώσεις για τα κορίτσια τον Ιούνιο (5 κατασκηνώσεις!) και μετά έχουν κάποια ραντεβού με γιατρό τον Ιούλιο. Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να χαλαρώσω και το καλοκαίρι.

Ήθελα να μοιραστώ όσα έλαβα για την Ημέρα του Σχολικού Νοσοκόμου. Ο σύλλογος των γονέων μου μού έστειλε μια δωροκάρτα σε ένα τοπικό αρτοποιείο. Παρέλαβα επίσης αυτό το όμορφο ανθισμένο φυτό.

Μπήκα επίσης στο δωμάτιό μου γεμάτο με αξιολάτρευτες έγχρωμες σελίδες από παιδιά Νηπιαγωγείου και Προ-Κ. Είναι κυριολεκτικά σε όλο το δωμάτιο! Τα έχω όρθια γιατί με κάνουν να χαμογελάω. Πόσο αξιολάτρευτο!

Τελικά, έλαβα ένα δώρο από έναν μαθητή χθες στο γήπεδο. Είπε «αυτό είναι ευχαριστώ που με φρόντισες όταν ήμουν άρρωστος». Τόσο γλυκό.

Νιώθω πολύ ευλογημένος που με εκτιμούν για τη δουλειά μου με τα παιδιά του σχολείου μας. Η Εβδομάδα του Νοσηλευτή τελείωσε, αλλά θα θυμάμαι πάντα τη χαρά που πήρα φέτος χάρη στο προσωπικό και τους μαθητές του σχολείου μου.