Eight Sleep Pod 3 κριτική εξωφύλλου: Λειτουργεί πραγματικά, αλλά δεν έχουμε πουληθεί αρκετά

Eight Sleep Pod 3 κριτική εξωφύλλου: Λειτουργεί πραγματικά, αλλά δεν έχουμε πουληθεί αρκετά

Dezember 18, 2022 0 Von admin

Ήμουν έτοιμος να αγαπήσω το Eight Sleep’s Pod 3(ανοίγει σε νέα καρτέλα).

Ειλικρινά, με πούλησαν αμέσως. Είχα ακούσει για τη χρήση ενός συστήματος ψύξης για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κρεβατιού σας από τον φυσιοθεραπευτή μου — ο οποίος είναι ακόμα στην ομάδα Eight Sleep μετά την εμπειρία μου „meh“ — και ήμουν ενθουσιασμένος που δοκίμασα το κάλυμμα ύπνου Pod 3 στην αγαπημένη μου Στρώμα Casper.

Δυστυχώς, βρήκα τον εαυτό μου να κατεβαίνω από το hype train στον πρώτο διαθέσιμο σταθμό, αλλά είμαι πρόθυμος να παραδεχτώ ότι μόνο και μόνο επειδή το Pod 3 δεν ήταν κατάλληλο για μένα, μπορεί να λειτουργήσει για εσάς.

Τι είναι το εξώφυλλο του Eight Sleep Pod 3;

Διαφημιζόμενο ως το «απόλυτο μηχάνημα γυμναστικής ύπνου», το Pod 3 είναι η τελευταία γενιά του Eight Sleep’s Pod που φέρνει τεχνολογία δυναμικής ψύξης στην κρεβατοκάμαρα για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου και βιομετρική παρακολούθηση.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι γελοία κουλ. Το κάλυμμα Pod 3 είναι, ουσιαστικά, το πιο φανταχτερό κάλυμμα στρώματος που θα δείτε ποτέ — και είναι φορτωμένο με τεχνολογία που κάνει τη θερμορύθμιση παιχνιδάκι. Με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 55 βαθμούς Φαρενάιτ έως 110 βαθμούς, το Pod 3 χρησιμοποιεί τον αυτόματο πιλότο θερμοκρασίας για να ρυθμίσει την τέλεια θερμοκρασία για εσάς όλη τη νύχτα, προκειμένου να υποστηρίξει τον βέλτιστο ύπνο.

Ακούγεται επικό, σωστά; Αυτό γιατί είναι. Ενώ η συνοδευτική εφαρμογή Eight Sleep προσφέρει συστάσεις για τις βέλτιστες θερμοκρασίες για κάθε φάση του ύπνου — συμπεριλαμβανομένης της ώρας ύπνου, του βαθύ ύπνου, του REM και της αφύπνισης — έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς προσαρμοσμένο πρόγραμμα θερμοκρασίας που ταιριάζει με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και, με θέρμανση και ψύξη διπλής ζώνης, και οι δύο και Ο σύντροφός σας μπορεί να ορίσει τις δικές σας προτιμήσεις θερμοκρασίας για την πλευρά του κρεβατιού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανασκόπηση Casper Pillow: Ένα χνούδι που μοιάζει με πουπουλένιο, φουσκωτό για σύνθετους στρωτήρες

Πέρα από αυτό, το Pod 3 σας παρέχει επίσης μια τεράστια ποσότητα βιομετρικής παρακολούθησης. Το κάλυμμα του Pod 3 διαθέτει διακριτικούς αισθητήρες που σας βοηθούν να παρακολουθείτε μια ολόκληρη σειρά μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων ύπνου, των διαταραχών, του καρδιακού παλμού, της μεταβλητότητας του καρδιακού ρυθμού, ακόμη και του αναπνευστικού ρυθμού… όλα αυτά χωρίς φορητή συσκευή.

Γιατί λοιπόν δεν μου άρεσε; Λοιπόν, εγώ πραγματικά έκανε μου άρεσε, αλλά ήταν περισσότερο μια σχέση αγάπης-μίσους παρά οτιδήποτε άλλο.

Το στήσιμο του εξωφύλλου του Pod 3 ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης

Δεν φοβάμαι να παραδεχτώ πότε έκανα λάθος, και σίγουρα το έκανα όταν ήρθε να στήσω το εξώφυλλο του Pod 3 γιατί ήμουν θλιβερά απροετοίμαστος για ένα τέτοιο ηράκλειο κατόρθωμα. The Pod 3(ανοίγει σε νέα καρτέλα) Το κάλυμμα ήρθε σε τρία ξεχωριστά κουτιά που έκαναν το ταξίδι από το ταχυδρομείο στο διαμέρισμά μου μια προπόνηση από μόνο του. Από εκεί πέρα ​​μόνο κατηφόρα.

Η όλη διαδικασία ρύθμισης του καλύμματος του Pod 3 ήταν η μία απογοήτευση μετά την άλλη. Η συσκευασία δεν σχεδιάστηκε διαισθητικά – δεν μπορούσα να βγάλω ούτε το πιο ογκώδες αντικείμενο από το κουτί της – και γρήγορα αντικατέστησε κάθε ενθουσιασμό που είχα για να αντιμετωπίσω αυτό το έργο με ενόχληση. Και αυτό ήταν μόνο τα κουτιά.

Η εγκατάσταση του καλύμματος του Pod 3 ήταν πολύ κουραστικό. Ο ιστότοπος της Eight Sleep δημοσίευσε το εξώφυλλο ως σχεδόν αβίαστο, επιτρέποντάς σας να «μεταμορφώσετε τον ύπνο σας με πέντε εύκολα βήματα». Αυτά τα πέντε βήματα, ωστόσο, απέκλεισαν τη δυσκολία της ρύθμισης, η οποία – σύμφωνα με τις οδηγίες – θα διαρκούσε περίπου δύο έως τρεις ώρες. Πρώτα, γλίστρησα το περίβλημα πάνω από το στρώμα μου. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα πολύ παχύ τοποθετημένο σεντόνι, πιθανότατα σχεδιασμένο για να προστατεύει το στρώμα σας, αλλά – παρά το ότι είναι 5 πόδια-10 ίντσες με αγάπη για άρση βαρών — Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω στις γωνίες του στρώματός μου χωρίς βοήθεια.

Ο ιστότοπος της Eight Sleep δεν ανέφερε επίσης τους τρεις ρυθμιζόμενους ιμάντες ως μέρος του πακέτου Perfect Fit, το οποίο περιελάμβανε την ολίσθηση του στρώματος από το πλαίσιο (σίγουρα απάτησα και δεν έκανα αυτό το μέρος), συνδέοντας δύο ιμάντες στο πλάι του κρεβατιού — γλιστρώντας τα κάτω από το στρώμα και γαντζώνοντάς τα από την άλλη πλευρά — και συνδέοντας έναν άλλο ιμάντα από το κεφάλι στο πόδι του κρεβατιού. Από εκεί, χρειάστηκε τόσο ο σύντροφός μου όσο και εγώ να κουμπώσουμε το Pod 3 Active Grid – το οποίο ήταν υπεύθυνο για τη θερμορύθμιση και τη βιομετρική παρακολούθηση – και να τραβήξουμε σφιχτά τους τρεις ρυθμιζόμενους ιμάντες γύρω από το στρώμα.

κάλυμμα στρώματος και πλήμνη οκτώ λοβών ύπνου

Το ξεχωριστό κέντρο είναι αυτό που τροφοδοτεί το κάλυμμα του Pod 3.
Πίστωση: RJ Andersen / Mashable

Το επόμενο βήμα περιελάμβανε την αποσυσκευασία και τη σύνδεση του διανομέα Pod 3, του εγκεφάλου της λειτουργίας, με τετραπύρηνο CPU καθώς και υποστήριξη WiFi 5 Ghz. Ο κόμβος ήταν λίγο μεγαλύτερος από όσο περίμενα αλλά απίστευτα υψηλής ποιότητας. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να συνδέσω τα πάντα χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή Eight Sleep, η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να „πρωτοποιήσω“ το κάλυμμα του Pod 3 δύο φορές γεμίζοντας τη δεξαμενή νερού στο Hub με ένα μείγμα νερού (Το Eight Sleep συνιστά τη χρήση απεσταγμένου νερού) και υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το Sleeping on the Pod 3 με έκανε να νιώσω σαν Goldilocks, αλλά όχι με την καλή έννοια

Εδώ είναι το θέμα. Το Pod 3 φαίνεται, έχει αίσθηση και λειτουργεί υπέροχα, αλλά λειτουργεί και λίγο πολύ υπέροχο για το γούστο μου. Ήμουν ενθουσιασμένος που γλίστρησα στο κρεβάτι εκείνο το πρώτο βράδυ, νιώθοντας ιδιαίτερα πόσο τραγανά και δροσερά ήταν τα σεντόνια μου, αλλά — αφού ακολούθησα τη σύσταση να βάλω το στρώμα σε πιο δροσερή θερμοκρασία για να βοηθήσω σε βαθύ ύπνο — βρέθηκα να ξυπνάω στη μέση του η νύχτα εντελώς παγωμένη. Ρύθμισα γρήγορα τη θερμοκρασία και αποκοιμήθηκα ξανά, αλλά συνέχιζε να συμβαίνει.

Κάθε βράδυ, άλλαζα το πρόγραμμα θερμοκρασίας σε κάτι νέο, αλλά εξακολουθούσα να ξυπνάω τις περισσότερες νύχτες παγωμένος – ή περιστασιακά ιδρώτας – και δεν μπορούσα να βρω το „ευτυχισμένο μέσο“ μου στο ενδιάμεσο. Ήμουν εξαντλημένος και απογοητευμένος, και όσο περισσότερο το χρησιμοποιούσα γινόταν οριακά καλύτερα. Η εφαρμογή Eight Sleep διαφημίζει μια λειτουργία Αυτόματου πιλότου που έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία του σώματός σας για να μειώσει τις αφυπνίσεις, αλλά ήταν διαθέσιμη μόνο με τη συνδρομή 8+ Pro. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι το εξώφυλλο του Pod 3 φτάνει ήδη στα 2.445 $, προσθέτοντας μια χρέωση 19 $ ανά μήνα για να έχετε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη κάπως άχαρη.

Τι μου άρεσε στο Pod 3

Αν και αυτό φαίνεται σαν μια σκληρή κριτική, υπήρχαν πράγματα που μου άρεσαν πολύ στο εξώφυλλο του Pod 3. Η ποιότητα του ίδιου του προϊόντος ήταν εκπληκτική, παραδόξως, και πραγματικά αισθάνθηκε ότι άξιζε την βαριά τιμή. Μου άρεσε επίσης η λειτουργία GentleRise Alarm που αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία στο πλάι του κρεβατιού σας ενώ δονείται απαλά για να σας ξυπνήσει.

Μου άρεσε επίσης να μπορώ να ενεργοποιώ το κάλυμμα του Pod 3 κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν χρειαζόταν να ζεσταθώ ή να κρυώσω, ειδικά μετά από μια ιδιαίτερα σκληρή προπόνηση. Επιπλέον – ως κάποιος που τείνει να κοιμάται πιο ζεστά από τον σύντροφό μου – η ικανότητα να αλλάζω το πρόγραμμα θερμοκρασίας μου για να ταιριάζει στις προτιμήσεις μου ήταν γελοία δροσερή.

Η βασική λειτουργικότητα του Pod 3 ήταν επίσης εκπληκτική. Το κάνει ζεστάνετε και ψύξτε το στρώμα σας σε μεγάλο βαθμό, αλλά τα επιπλέον κουδούνια και σφυρίχτρες δεν άξιζαν τον κόπο για μένα.

Τι δεν μου άρεσε στο Pod 3

Προφανώς, πάλεψα με την εγκατάσταση του Pod 3, αλλά άλλοι διαδικτυακοί κριτικοί δεν φαινόταν να έχουν το ίδιο επίπεδο δυσκολίας με εμένα. Τούτου λεχθέντος, τα άλλα χαρακτηριστικά του Pod 3 έπεσαν σταθερά κατά τη γνώμη μου. Τα χειριστήρια θερμοκρασίας ήταν πολύ περίεργα – ακόμη και όταν προσγειώθηκα σε ένα πρόγραμμα θερμοκρασίας που μου λειτούργησε, ένιωθα ότι η συνολική ποιότητα του ύπνου μου είχε πέσει. Τελικά, αναγκάστηκα να επιστρέψω στο κανονικό μου στρώμα από ανάγκη γιατί απλά ήμουν πολύ εξαντλημένος για να συνεχίσω να προσπαθώ και αμέσως κοιμήθηκα καλύτερα.

Ένιωσα επίσης ότι τα στοιχεία γυμναστικής στον ύπνο δεν ήταν υπέροχα. Η πρώτη μου νύχτα στο Pod 3 μου είπε ότι η φυσική μου κατάσταση στον ύπνο ήταν 100 τοις εκατό – κάτι που σίγουρα δεν ήταν λογικό, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των φορών που ξύπνησα και το πόσο νευρικός ένιωθα – και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να μεταφέρω την εφαρμογή σε μετρήστε με ακρίβεια τον «χρόνο να σηκωθώ».

Επιπλέον, οι αναφορές ύπνου δεν έμοιαζαν τόσο ισχυρές ή χρήσιμες όσο ήλπιζα ότι θα ήταν, και – ενώ ήταν σίγουρα πλούσιες σε δεδομένα – δεν μου άρεσε που δεν μπορούσατε να λάβετε τάσεις ή πληροφορίες χωρίς να πληρώσετε η συνδρομή 8+ Pro. Η συνοδευτική εφαρμογή Eight Sleep φιλοξενεί επίσης μια βιβλιοθήκη εργαλείων ύπνου, όπως διαλογισμό, καθοδηγούμενες πρακτικές αναπνοής, ήχους της φύσης και ακόμη και πρακτικές κίνησης αφύπνισης/εξέλιξης. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν όλα μέρος της συνδρομής 8+ Pro.

Αξίζει το εξώφυλλο του Eight Sleep Pod 3;

Εάν είστε κάποιος που λατρεύει τη βελτιστοποίηση, την τεχνολογία αιχμής και όλα τα πράγματα στο biohacking — και αν έχετε περισσότερη υπομονή από εμένα — τότε απολύτως. The Pod 3(ανοίγει σε νέα καρτέλα) θα ήταν μια εξαιρετική αγορά για κάποιον που ενδιαφέρεται να εμβαθύνει στη φυσική κατάσταση του ύπνου και να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα του ύπνου του. Έχει ξεκάθαρα κάποια φανταστική λειτουργικότητα και πολλά εύχρηστα χαρακτηριστικά για να διαλέξετε.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο, απλά δεν βλέπω πόσο αξίζει τον κόπο. Η καμπύλη εκμάθησης του Pod 3 ήταν πολύ υψηλή – όπως και η τιμή – και η απόδοση, αν και σίγουρα δροσερή, απλά δεν ήταν αρκετά μεταμορφωτική για μένα.