Giving to Impact Women στην κοινότητά σας

Giving to Impact Women στην κοινότητά σας

November 30, 2021 0 Von admin

«Ως ηγέτης μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, ενθαρρύνω έντονα τους ανθρώπους να επιλέξουν έναν ή περισσότερους τοπικούς οργανισμούς των οποίων την αποστολή αγαπούν, την ηγεσία των οποίων γνωρίζουν και εμπιστεύονται και να προσφέρουν σε επιχειρήσεις ή απεριόριστους πόρους», λέει η Shanna Cox, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lewiston Auburn Metropolitan Chamber of Commerce. Η Cox επιβλέπει καθημερινές λειτουργίες, εκδηλώσεις και στρατηγικές για το Επιμελητήριο και πιστεύει στη δύναμη της προσφοράς σε γυναίκες και κορίτσια.

Shanna Cox, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Lewiston Auburn Metropolitan Chamber of Commerce. (Εικόνα: Shanna Cox)

Ο Cox ηγείται με τη νοοτροπία «μάθετε τι θέλουν οι άνθρωποι και παραδώστε το» στο Επιμελητήριο και έχει τη φήμη ότι είναι ειλικρινής, προσιτός και έτοιμος να βουτήξει για να λύσει προβλήματα. Όταν πρόκειται να βοηθήσει τις γυναίκες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην κοινότητά της, αναφέρει την ακρόαση και την καθοδήγηση ως σημαντικά κλειδιά για την ενίσχυση των γυναικών στη διαδικασία να τις βοηθήσουν να επιτύχουν στην επιχείρηση.

«Για εμάς, αυτή η δουλειά συμβαίνει συχνά καθώς υποστηρίζουμε γυναίκες σε επιχειρήσεις ή γυναίκες που ξεκινούν επιχειρήσεις», λέει η Cox. «Ξοδεύουμε αρκετό χρόνο ακούγοντας απλώς τις γυναίκες ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων, επικυρώνοντας τις προκλήσεις της λειτουργίας ή της έναρξης μιας επιχείρησης και τα πρόσθετα επίπεδα για να το κάνουμε ως γυναίκες σε αυτήν την πανδημία».

Από εκεί, λέει η Cox, αυτή και άλλοι στο Επιμελητήριο εργάζονται για να συνδέσουν γυναίκες επιχειρηματίες με μέντορες στην κοινότητα, άλλες γυναίκες που είναι λίγο πιο μακριά στην πορεία τους για να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση και που μπορούν να βοηθήσουν ή να ακούσουν αυτί.

The Listening Ear ως Business Support

«Η αγαπημένη μου ιστορία είναι για την Πατρίς (όχι το πραγματικό της όνομα), μια γυναίκα ιδιοκτήτρια επιχείρησης που επεκτείνει την επιχείρησή της και έφτασε στις αρχές του έτους για να εκφράσει απλώς τόσο την επιθυμία της να αναπτυχθεί όσο και τον υποκείμενο φόβο και την έλλειψη αυτοπεποίθησης να μπορέσει να το πράξουν.“

Η Cox είπε ότι ακούγοντας τις ανησυχίες της Patrice, ταιριάζοντάς την με συνομήλικους μέντορες επιχειρηματίες και «παρέχοντας φυσικό επαγγελματικό χώρο για να υποστηρίξει την ανάπτυξή της», η Patrice μπόρεσε να προσθέσει νέους πελάτες και να αναπτύξει την επιχείρησή της. «Μόλις την συναντήσαμε σε μια εκδήλωση χθες το βράδυ και νιώσαμε ενθουσιασμένοι από την αναφορά της ότι τα πάει καλύτερα από ποτέ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Η Κοξ ξέρει ότι δεν ήταν εύκολο για τις γυναίκες και τις οικογένειες. Σε ένα πρόσφατο άρθρο που συντάχθηκε από κοινού με τη Robyn Merrell στο Sun Journal, Ο Cox συζητά τις διατομεακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι έγχρωμες οικογένειες στο Maine. Έγραψε: «Η φτώχεια επηρεάζει δυσανάλογα τους έγχρωμους. ενώ περίπου το 13,5% των λευκών παιδιών στο Μέιν ζουν στη φτώχεια, πάνω από το 34,8% των παιδιών από τις φυλές του Μέιν ζουν στη φτώχεια και πάνω από το 45,6% των παιδιών από τις μαύρες ή αφροαμερικανικές οικογένειες του Μέιν ζουν στη φτώχεια.

Η αναγνώριση και η εξύψωση όλων των μελών της κοινότητας είναι η συνεχιζόμενη «πρόκληση βασικής αιτίας» που η Κοξ αναφέρει ως τη μεγαλύτερη δύσκολη μάχη της. Νιώθει το βαθύ βάρος της κούρασης στις κοινότητες και βλέπει πώς οι άνθρωποι «λαχταρούν να συνδεθούν ως μια εποχή που οι ουσιαστικές, πρόσωπο με πρόσωπο συνδέσεις είναι προκλητικές και συχνά δεν συνιστώνται».

Το αντίδοτο: Η Cox λέει ότι το Επιμελητήριο αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις «βρίσκοντας τρόπους για τη δημιουργία φυσικού χώρου, τη δέσμευση της τεχνολογίας και την ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για τη δημιουργία κοινότητας».

Για το πώς μπορούν να βοηθήσουν οι γυναίκες δότριες

«Οι γυναίκες μπορούν να είναι στρατηγικοί σχετικά με το πού και πώς θα τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους», λέει η Cox. «Ενθαρρύνω τις γυναίκες να είναι ρεαλιστικές σχετικά με τους στόχους που δίνουν (πόσο, πόσο συχνά) και να θέτουν ένα σχέδιο για να δώσουν».

Η Cox ενθαρρύνει επίσης όλους τους δωρητές να δίνουν με τρόπους που «είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν την κοινότητα στην οποία ζουν και τις άλλες γυναίκες που μπορεί να γνωρίζουν ή να βρίσκονται στην κοινότητα».

Ο Cox σημειώνει ότι μια απεριόριστη δωρεά σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη στην ηγεσία και συχνά έχει ως αποτέλεσμα την αντιστοίχιση κεφαλαίων από άλλους δωρητές. «Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βιωσιμότητα για τον οργανισμό και σε ένα κυκλοφορούν δολάριο που έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα».

Σχετίζεται με:

WMM Summit: Η Laverne Cox και ο Exec του Netflix συζητούν για την προβολή σε ταινία

Ο COVID-19 διευρύνει το χάσμα φτώχειας μεταξύ των φύλων σε καταστροφικές προβλέψεις

Η αβεβαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης

Συγγραφέας: Κίρστεν Μάρεκ

Ο Kiersten Marek, LICSW, είναι ο ιδρυτής του Γυναίκες Φιλανθρωπίας. Ασκεί κλινική κοινωνική εργασία και γράφει για το πώς οι γυναίκες δότριες και οι σύμμαχοί τους προωθούν την κοινωνική αλλαγή. Δείτε όλες τις αναρτήσεις του Kiersten Marek