Homeschool Home-Ec με Harlow’s Harvest

Homeschool Home-Ec με Harlow’s Harvest

Januar 1, 2023 0 Von admin

Η κατ‘ οίκον εκπαίδευση, η οικιακή φροντίδα, η ανατροφή των παιδιών και η εργασία από το σπίτι κάνουν μια εξαιρετικά πολυάσχολη μέρα. Όταν σκέφτομαι να προσθέσω μόνο ένα. περισσότερο. πράγμα. συντριβή και πανικός το έθεσε. Ο γιος μου λατρεύει να βρίσκεται στην κουζίνα, αλλά το να προσθέσουμε ένα άλλο μάθημα στη ρουτίνα του home-school μας στο σπίτι, φαίνεται σχεδόν αδύνατο. Μπείτε στα μηνιαία κιτ μαγειρικής του Harlow’s Harvest!

Πριν πάμε παρακάτω. . . Μου εστάλη αυτό το μηνιαίο κουτί και αποζημιώθηκε για μια πλήρη αναθεώρηση. Οποιεσδήποτε απόψεις αναφέρονται στην κριτική είναι δικές μου, γιατί δεν είμαι αναγνώστης μυαλού! Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αποκάλυψή μας εδώ.

Φροντίστε να συνεχίσετε να διαβάζετε για έναν κωδικό προσφοράς για να λάβετε ένα δωρεάν κουτί με την αγορά και να εισέλθετε για να κερδίσετε!

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Homeschool Home-Ec με το Harlows Harvest

Τι είναι το homeschool home-ec;

Το Home-ec, ή το homeschool Economics είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να διδάξετε στα παιδιά σας τις βασικές δεξιότητες διατήρησης και φροντίδας του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αν ρίξετε μια ματιά σε μερικούς ενήλικες αυτές τις μέρες, θα παρατηρήσετε ότι αυτό είναι ένα θέμα που δεν διδάσκεται πλέον, τουλάχιστον όχι καλά. Είναι σημαντικό για μένα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν ώστε να μπορούν να φροντίζουν τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και το σπίτι τους. Αυτό ξεπερνά κατά πολύ το να μπορείς να σκαρφαλώνεις και να αυγάζεις ή να τρίβεις μια τουαλέτα.

Βασικά στοιχεία που θέλω να γνωρίζουν τα παιδιά μου για τη φροντίδα του εαυτού τους, των οικογενειών τους και του σπιτιού τους:

 • Μάθετε πώς να προγραμματίζετε τα γεύματα και τον προϋπολογισμό για αυτά!3
 • Για να μπορέσετε να καθαρίσετε με άνοιξη ένα ολόκληρο δωμάτιο.
 • Επίσης, θέλω να μπορούν να εξισορροπούν το βιβλιάριο επιταγών τους και να διαβάζουν μια κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 • και τόσα άλλα!

Έχοντας υπόψη όλα αυτά τα πράγματα, ήθελα κάτι περισσότερο σε ένα κουτί μηνιαίας συνδρομής παρά απλώς μια συνταγή ή συστατικά. Ήθελα να βελτιώσω την εμπειρία μας στο homeschool home-ec.

Ενθουσιάστηκα όταν το Harlow’s Harvest με προσέγγισε για να συνεργαστούμε!

Το Harlow’s Harvest μετατρέπει ένα κουτί μηνιαίας συνδρομής σε μια περιπέτεια εκμάθησης πολλών θεμάτων, για ηλικίες 4-15! Ενώ η εστίαση είναι στη μαγειρική, τα παιδιά σας λαμβάνουν ένα μάθημα επιστήμης, κομμάτια γεωγραφίας, εύχρηστα εργαλεία και πολλά άλλα! Αυτή είναι η τέλεια προσθήκη στα σχέδια μαθημάτων κάθε πολυάσχολης μαμάς στο σπίτι.

Τι βρίσκετε σε κάθε μηνιαία συνδρομή σε κιτ:

 • Μηνιαία κιτ μαγειρικής
 • Ένα νέο εργαλείο κουζίνας κάθε μήνα σχεδιασμένο για νέους σεφ
 • Μηνιαίες συλλεκτικές καρφίτσες για τις ποδιές τους (πολύ διασκεδαστικές και χαριτωμένες!)
 • Σελίδες προϋπολογισμού
 • Μηνιαίο επιστημονικό έργο (STEM! YAY!)
 • 3 πλαστικοποιημένες κάρτες συνταγών – ιδανικές για να προφυλαχθείτε από διαρροές σε οποιαδήποτε ηλικία!

Κάρτες συνταγών

Οι συνταγές που περιλαμβάνονται σε κάθε κουτί δεν είναι παιδικές συνταγές, ω όχι! Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικές, πρακτικές, συνταγές για ηλικίες 4-15! Ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε τα μπισκότα με τσιπ σοκολάτας μόλις η ζωή κατασταλάξει αρκετά για να μπούμε πραγματικά στην κουζίνα! Η 13χρονη μου είναι πολύ ενθουσιασμένη που μπορεί να διαχειριστεί τη συνταγή κυρίως μόνη της.

Κάθε κάρτα συνταγών περιλαμβάνει λίστες συστατικών και εργαλείων με ζωηρά χρώματα. Τα βήματα παρατίθενται όλα με εικόνες που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να το ακολουθήσετε. Ένα σούπερ μπόνους είναι ότι οι κάρτες συνταγών περιλαμβάνουν διασκεδαστικά γεγονότα, μαθήματα και κομμάτια πληροφοριών που το κάνουν αυτό κάτι περισσότερο από το home-ec! Δεν είναι υπέροχο;

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Homeschool Home-Ec με το Harlows Harvest

Επιστημονική εργασία

Κάθε μήνα λαμβάνετε μια διασκεδαστική κάρτα επιστημονικού έργου στο κουτί σας. Η δική μας ήταν για σοκολατένια αισθητική ζύμη. ΥΜ! Είναι ασφαλές στη γεύση, επομένως είναι τέλειο για όλες τις ηλικίες. Η άλλη πλευρά είχε οδηγίες για το χορό ζυμαρικών. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό, αλλά ξέρω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Έχω δει και άλλα κουτιά να περιλαμβάνουν πώς να καλλιεργήσετε το δικό σας αβοκάντο, και άλλοι. Διασκέδαση, σωστά; Περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον κόστος!

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Homeschool Home-Ec με το Harlows Harvest

Εργαλεία

Τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στο κουτί ταιριάζουν τέλεια με τη συνταγή που περιλαμβάνεται. Λάβαμε ένα κόφτη πίτσας για να ακολουθήσουμε τη συνταγή μας για την «Πίτσα με χαμόγελο πρόσωπο». Το σχήμα και το μέγεθος του εργαλείου είναι σημαντικό. Είναι αρκετά μικρό ώστε τα χεράκια να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αλλά όχι τόσο μικρό ώστε οι ενήλικες να αισθάνονται γίγαντας!

Θα βρείτε μια κάρτα που περιλαμβάνεται στο κουτί με πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο που παραλάβατε. Θα αναφέρει τη χρήση του αντικειμένου μαζί με διασκεδαστικά γεγονότα και άλλες πληροφορίες.

Πρόσθετα

Η κάρτα προϋπολογισμού και λίστας αγορών που περιλαμβάνεται σώζει τη ζωή! Σοβαρά! Καθίστε με τα παιδιά σας και εξετάστε κάθε συστατικό στην πλευρά της λίστας αγορών. Μπορείτε να ελέγξετε τα αντικείμενα που έχετε στη διάθεσή σας και να σχεδιάσετε να αγοράσετε αυτά που δεν έχετε. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε την κάρτα και συμπληρώστε την ενότητα του προϋπολογισμού για κάθε συστατικό που πρέπει να αγοράσετε (γεια σας ύπουλα μαθηματικά!) από το μπακάλικο.

Η κάρτα του Chef’s Academy είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μου μέρη! Αυτή η κάρτα σάς επιτρέπει να επιλέξετε τις δεξιότητες που θέλετε να εργαστεί και να αναπτύξει περισσότερο το παιδί σας κατά τη διάρκεια του μήνα. Πράγματα από την ασφάλεια της κουζίνας μέχρι τη γεωργία και την ιστορία. Μπορείτε πραγματικά να φτιάξετε μια ολόκληρη μονάδα από αυτό το υπέροχο κουτί!

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε το Homeschool Home-Ec με το Harlows Harvest

Σχετικά με το Harlow’s Harvest

Το Harlow’s Harvest αναπτύχθηκε από ανάγκη! Η 7χρονη μιας οικογένειας είχε πάθος με τη μαγειρική, αλλά λίγα ήταν εκεί έξω για να τη βοηθήσουν να αναπτύξει τις βασικές δεξιότητες, με τρόπο φιλικό προς τα παιδιά.

Το Harlow’s Harvest είναι ένας τρόπος για τα παιδιά σχολικής ηλικίας να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες για μια υγιεινή κουζίνα – ακόμα κι αν δεν μοιράζονται την αγάπη του Harlow για το μπρόκολο!

Αποκτήστε το μόνοι σας!

Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτά τα εκπληκτικά καλά μελετημένα κουτιά από 3 διαφορετικές επιλογές. Υπάρχει ένα για κάθε προϋπολογισμό! Ελέγξτε τα ΕΔΩ.

Όλοι οι αναγνώστες μας θα λάβουν 1 δωρεάν κουτί όταν αγοράσουν μια συνδρομή 6 ή 12 μηνών!! Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς: TG20

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Μπείτε για να κερδίσετε!

Αυτό το δώρο έληξε.

Η τάξη του homeschool home-ec μόλις έγινε πιο απλή! Το συνδρομητικό κουτί Harlow's Harvest είναι το τέλειο πρόσθετο για το ταξίδι στο σπίτι σας.